Τελετή για τους νέους φοιτητές και σπουδαστές του ακαδημαϊκού έτους 2015-2016 από την ΛΕΣΧΗ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΒΕΝΙΑΜΙΝ Ο ΛΕΣΒΙΟΣ

Για ένατη συνεχή χρονιά

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΛΕΣΧΗΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΒΕΝΙΑΜΙΝ Ο ΛΕΣΒΙΟΣ, συνεχίζοντας την καθιερωμένη δράση της, σχετικά με τους νέους φοιτητές και σπουδαστές που αποφοιτούν από τα Λύκεια του Πλωμαρίου, διοργανώνει για ένατη συνεχή χρονιά την Μεγάλη Τετάρτη, 27 Απριλίου στις 7.30 το απόγευμα, την συγχαρητήρια τελετή για τους νέους φοιτητές και σπουδαστές, του ακαδημαϊκού έτους 2015-2016.

Η τελετή επρόκειτο να γίνει στη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων, αλλά λόγω των έργων ανακαίνισης της αίθουσας μετατέθηκε για τις γιορτές του Πάσχα.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, θα αναγνωσθεί η μεταπτυχιακή διατριβή της φιλολόγου Ευαγγελίας Μουτζούρη, με θέμα η τοπική λεσβιακή ενδυμασία.

Καλούνται όλοι οι νέοι φοιτητές και σπουδαστές με τους γονείς τους, οι διευθυντές και οι διδάσκοντες όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της πόλης μας, ο αντιδήμαρχος και τα μέλη του συμβουλίου της δημοτικής ενότητας Πλωμαρίου, οι εκπρόσωποι της εκκλησίας και όλων των τοπικών φορέων να παραστούν στην εκδήλωση. 


Με τιμή
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ