Ολοκληρώνεται αύριο η παράδοση των προϊόντων του ΤΕΒΑ στις 12 Δημοτικές Ενότητες της Λεσβου-Την Πέμπτη ξεκινά στην Μυτιλήνη

Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του  Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, κα Αναστασία Αντωνέλη, κάνει γνωστά τα εξής:


Ολοκληρώνεται αύριο Τετάρτη η παράδοση των προϊόντων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΤΕΒΑ, στις 12 Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας, με την βοήθεια του συναδέλφου Γιώργου Κατζανού, τον οποίο και ευχαριστώ. Οι κατά τόπους ωφελούμενοι του Προγράμματος θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά, από το προσωπικό του Βοήθεια στο Σπίτι, για την ημέρα, την ώρα και το σημείο διανομής των προϊόντων.

Η διανομή για τους ωφελούμενους της Δημοτικής Ενότητας Μυτιλήνης θα ξεκινήσει την Πέμπτη 14 Απριλίου 2016 και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016, εκτός Σαβ/Κύριακου. Καλούνται οι ωφελούμενοι του Προγράμματος της Δημοτικής Ενότητας Μυτιλήνης να προσέλθουν στην ΕΨΥΠΑΛ, στον Καρά Τεπέ, τις ανωτέρω ημέρες από ώρα 8.30 π.μ- 13.00.

Όλοι οι ωφελούμενοι  πρέπει να έχουν μαζί τους: την ταυτότητα τους, αντίγραφο της αίτησης συμμετοχής τους στο ΤΕΒΑ και όσοι θα παραλάβουν εκ μέρους άλλου δικαιούχου, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ έγγραφη και επικυρωμένη εξουσιοδότηση.

            Τα είδη που θα διανεμηθούν είναι τα εξής: ζυμαρικά, ζάχαρη, φακές, φασόλια, ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, σκόνη πλυντηρίου, καθαριστικά γενικής χρήσης, οδοντόκρεμες, πάνες, μωρομάντηλα, γάλα σκόνη 1ης και 2ης βρεφικής ηλικίας, κρέμες δημητριακών και ρυζάλευρου.


            Οι ποσότητες ανά ωφελούμενο εξαρτώνται από τον αριθμό των μελών της οικογένειας.