Live από το στάδιο Μυτιλήνης-1ο ημίχρονο: Καλλονή-ΠΑΣ Γιαννινα 0-1 (ΦΩΤΟ)

Με πολλές ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες και με ένα γκολ έληξε το 1ο ημίχρονο ανάμεσα σε Καλλονή και ΠΑΣ Γιάννενα στο στάδιο της Μυτιλήνης για την 26η αγωνιστική της Super League.


Ο ΠΑΣ ξεκίνησε καλά έκανε τις ευκαιρίες αλλά μετά το 20λεπτο η Καλλονή ισορρόπησε το ματς. Μετά το 25 είχαμε ένα παιχνίδι πάνω κάτω και πολλές κλασικές χαμένες ευκαιρίες και από τις 2 ομάδες.

Ο ΠΑΣ σε μια ανείπωτη στιγμή μέσα σε καραμπόλες που έγιναν στην εστία του Δαυκου άνοιξε το σκορ στο 43΄όταν η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς της Καλλονής, ο Αναστασιάδης απομάκρυνε πάνω στον Λίλα, που έκανε το σουτ, η μπάλα από τις κόντρες έφτασε στον Τζημόπουλο, ο οποίος με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δαύκου.

Σίγουρα το 2ο ημίχρονο προμηνύεται ενδιαφέρον καθώς και οι δυο ομάδες ψάχνουν το γκολ και την νίκη για διαφορετικούς λόγους η κάθε μια.

Η Καλλονή κυκλοφόρησε την μπάλα, ενώ πίεζε ψηλά, όταν δεν την έχει στην κατοχή της.

Παραλειπόμενα αγώνα:

Λιγοστός σήμερα ο κόσμος στις κερκίδες. Ο περίεργος καιρός καθώς και οι αποκριάτικες εκδηλώσεις έπαιξαν ένα ρολό στην σημερινή προσέλευση των φιλάθλων. Περίπου 800 οι θεατές

Στις κερκίδες του σταδίου βρίσκεται και ο πρώην ιδιοκτήτης της airfastickets Νίκος Κοκλωνης μαζί με τον Μυτιληνιό επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της easystarter.com Γιώργο Καραβατακη.

Στο 18΄ειχαμε έντονες παρατηρήσεις του Καραγεωργιου προς τον 4ο διαιτητή για μια κάρτα που δεν έδωσε ο 1ος, ο 4ος κάλεσε τον 1ο διαιτητή ο οποίος με την σειρά του είπε ότι αν ξανά διαμαρτυρηθεί θα αποβληθεί από τον πάγκο.

Καλύτερες φάσεις του 1ου ημιχρόνου:

1ο ημίχρονο

1΄Εναρξη αγώνα

7' Ωραία μπαλιά για τον Μανιά, αυτός άφησε στον Ίλιτς, που πήρε την κόντρα και έκανε το σουτ, με τον Δαύκο να αποκρούει και να παραχωρεί κόρνερ.

Στο 10' ο Ίλιτς έκανε κακό πλασέ και ο Δαύκος μπλόκαρε εύκολα την μπάλα.

18' Κεφαλιά του Μανιά από κοντά, δεν πρόλαβε να πάνει άλλη μία ο Τζημόπουλος και η μπάλα πέρασε άουτ.

19' Το σουτ του Λίλα έξω από την περιοχή δεν ήταν ικανό να ανησυχήσει τον Δαύκο.

22' Ο Μανούσος μπήκε στην περιοχή από δεξιά και έκανε το σουτ, με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ.

23' Ο Φαβάλι το εκτέλεσε, ο Περιστερίδης έχασε την μπάλα, ο Μανούσος δεν μπόρεσε να κάνει το γυριστό σουτ, με τον Σκόνδρα να απομακρύνει.

28' Ο Τσουκαλάς έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Δαύκου.

31' Ο Μανιάς έκανε με τη μία το σουτ από αριστερά μέσα από την περιοχή, ενώ θα μπορούσε να κάνει και κοντρόλ, η μπάλα κατέληξε άουτ.

33' Σουτ του Μανούσου έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

33' Ο Γεωργίου πήρε την κόντρα και έκανε το σουτ από αριστερά, με τον Περιστερίδη να αποκρούει.

43' ΓΚΟΛ 0-1 ο ΠΑΣ. Η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς της Καλλονής, ο Αναστασιάδης απομάκρυνε πάνω στον Λίλα, που έκανε το σουτ, η μπάλα από τις κόντρες έφτασε στον Τζημόπουλο, ο οποίος με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δαύκου.

45+ ΤΕΛΟΣ 1ου ημιχρόνου

Συνθέσεις:

Καλλονή: Δαύκος, Τσαμπούρης, Μίκιτς, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Καλτσάς, Μπλάζιτς, Γεωργίου, Μανούσος, Φαβάλι, Μάρκοβιτς.

Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Γιορέντε, Γουερέ, Ούκα, Κάρλσον, Ουνγιαλίδης, Σπυρόπουλος.

ΠΑΣ Γιάννινα: Περιστερίδης, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μπέριος, Στρούνα, Λίλα, Τσουκαλάς, Γιάκος, Ναδάλες, Μανιάς, Ίλιτς.


Στον πάγκο: Πασχαλάκη, Καρανίκα, Κούτρη, Κοζορώνη, Νικολιά, Γαρουφαλιά, Ηλιάδη.

Ανταπόκριση και φωτογραφίες από το στάδιο Μυτιλήνης Στεφάνου Γεώργιος (Δ/ντης LesvosPost.com

Χορηγοί της Live μετάδοσης των ημιχρόνων είναι οι:

Plomarinews.gr Νέα από την περιφέρεια Πλωμαρίου και όχι ΜΟΝΟ

Λογιστικό γραφείο Accountant Center Στεφάνου Γεώργιος-Στεφάνου Κων/νος Ο.Ε- ΙΚΤΙΝΟΥ 2 4ος Όροφος ΜΥΤΙΛΗΝΗ (Απέναντι από τα κεντρικά λύκεια στο στενό του Καραγεωργίου) Επικοινωνήστε στο 22510 42604, 6976133380


Κατασκευές ιστοσελίδων- Τεχνικός υπολογιστών και δικτύων. Πληροφορίες 6948521871 & 6948510652