ΜΟΝΟ νίκη θέλει ο Αιολικός απέναντι στην Καλαμάτα αύριο στην Καλλονή- Βάζει πούλμαν ο ΣΦΑΜ για το Κεντερης

Με πολύ μεγάλη προσοχή αλλά και πάθος οι παίκτες του Αιολικού περιμένουν την Κυριακή, στις 15.00, στο Στάδιο Καλλονής την Καλαμάτα, προσδοκώντας σε άλλο ένα τρίποντο που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στον στόχο τους.


Η μεθαυριανή αναμέτρηση κρύβει παγίδες και ιδιαιτερότητες και στην ομάδα της Μυτιλήνης δεν θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο απώλειας βαθμών.

Καταρχήν οι Μεσσήνιοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση, έχουν πρόσφατα αλλάξει προπονητή, «καίγονται» για βαθμούς αφού είναι στην ζώνη του υποβιβασμού, ενώ στο τελευταίο τους εκτός έδρας παιχνίδι στο Άργος έκαναν πάταγο συντρίβοντας τον Παναργειακό με 4-0. Από την άλλη υπάρχει φανατισμός από πλευράς Αιολικού, αφού στο πρώτο παιχνίδι στην Καλαμάτα είχαμε επεισόδια και κακή φιλοξενία από τους Καλαματιανούς, με κάποιους παίκτες και παράγοντές τους να επιτίθενται στην αποστολή αλλά και στους φιλάθλους του Αιολικού που βρέθηκαν στην εξέδρα.

Το παιχνίδι διεξάγεται την Κυριακή, κάτι που σημαίνει ότι ο Αιολικός θα γνωρίζει τα αποτελέσματα των άλλων διεκδικητών (η υπόλοιπη αγωνιστική διεξάγεται Σάββατο) με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Στον κόσμο της ομάδας, όπως γράφαμε και χτες, επικρατεί ξεσηκωμός και παρά το γεγονός ότι η ημέρα δεν το επιτρέπει (λόγω εκδηλώσεων σε όλο το νησί) το «Κώστας Κεντέρης» αναμένεται κατάμεστο, ενώ ο ΣΦΑΜ έχει ναυλώσει και λεωφορείο που θα μεταφέρει τους φιλάθλους και θα ξεκινήσει στις 13.30 από το πάρκινγκ του Βερόπουλου.

Ο Πέτρος Μίχος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά «πονοκεφαλιάζει» ευχάριστα πλέον έχοντας στην διάθεσή του και τους Σίμωση, Κρητικό που εξέτισαν την ποινή τους. Να σημειώσουμε τέλος πως αντίπαλος του Αιολικού στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών την προσεχή Τετάρτη είναι τελικά ο Ιαλυσός που κέρδισε 3-1 τον Πανθηραϊκό και θα υποδεχτεί την ομάδα της Μυτιλήνης στην Ρόδο, στην επιστροφή του Πέτρου Μίχου στο νησί όπου μέχρι πρότινος ήταν προπονητής της ροδίτικης ομάδας.


Γ’ Εθνική

Αιολικός – Καλαμάτα
Βύζας Μεγάρων – Παναρκαδικός
Ερµιονίδα – ΠΑΟ Λουτρακίου
Ηρακλής Ψαχνών – Παναργειακός (0-3 α.α.)
Κανάρης Νενήτων – Δόξα Νέας Μανωλάδας
ΠΑΟ Βάρδας – ΑΟ Λεβάντε
Σπάρτη – Χαλκίδα

Πηγη ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ/ Σ. ΤΣΙΝΤΟΝΤΑΣ

Βάζει πούλμαν ο ΣΦΑΜ

Ενημερώνουμε τους Λέσβιους φιλάθλους ότι ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης έχει μισθώσει πούλμαν για την μεταφορά τους στην Καλλονή, το οποίο θα αναχωρήσει στις 13:30 από το πάρκινγκ έναντι Βερόπουλου για το παιχνίδι της αγωνιστικής κόντρα στην Καλαμάτα στης 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Καλλονής...!


Με εκτίμηση Σ.Φ.Α.Μ