Ο Δ/ντης του LesvosPost.com Γ. Στεφάνου και η Λέσβος στην ΚΡΗΤΗ TV (BINTEO,ΦΩΤΟ)

Στην Λέσβο βρέθηκε για 3 ημέρες ο όμιλος της ΚΡΗΤΗ TV όπου κατέγραψε σε εικόνες το δράμα των προσφύγων στο νησί μας.


Ο Λευτέρης Κουμαντάκης και Νίκος Χαλκιαδάκης μετέφεραν εικόνες, μέσα από τα κεντρικά δελτία ειδήσεων του σταθμού, που συγκλονίζουν, που μένουν για πάντα στη μνήμη μας.
Ο φωτογραφικός φακός του neakriti.gr και της ΚΡΗΤΗ TV, με απεσταλμένους το φωτογράφο Νίκο Χαλκιαδάκη  και το δημοσιογράφο Λευτέρη Κουμαντάκη,  κατέγραψαν  την προσπάθεια των προσφύγων να φτάσουν στη δική τους "όαση" μακριά από τον ήχο των πυροβολισμών και των εκρήξεων.

Σε ένα οδοιπορικό με πρώτο σταθμό την Μυτιλήνη καταγράφτηκε η προσπάθεια των προσφύγων να φτάσουν στη δική τους "γη της επαγγελίας", στο δική τους "όαση" μακριά από τον ήχο των πυροβολισμών και των εκρήξεων.

Μάλιστα αυτό είναι πρώτο περιφερειακό κανάλι που κάνει ένα τόσο μεγάλο οδοιπορικό «από την Μυτιλήνη στην Ειδομένη» και οι εικόνες που κατεγράφησαν το επόμενο διάστημα θα αποτυπωθούν σε ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ.

Σε αυτό το ντοκιμαντέρ αλλά και στο δελτίο ειδήσεων μίλησε και ο Δ/ντης του LesvosPost.com Στεφάνου Γεώργιος αλλά και κάτοικοι, φορείς, εθελοντές, οργανώσεις και επιχειρηματίες της Λέσβου

Η αποστολή της ΚΡΗΤΗΣ TV ολοκληρώθηκε χτες. Το οδοιπορικό, ρεπορτάζ και ντοκιμαντέρ της ΚΡΗΤΗ TV έγινε με την βοήθεια του LesvosPost.com και του Δ/ντη του LesvosPost.com Στεφάνου Γεώργιου. Σύντομα το ντοκιμαντέρ θα είναι στον αέρα της ΚΡΗΤΗΣ TV.

Δείτε εδώ τι είπε ο Δ/ντης του LesvosPost.com Στεφάνου Γεώργιος



Δείτε παρακάτω το αποσπάσματα από το χθεσινό δελτίο ειδήσεων