Στην 26η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών «DETROP BOUTIQUE» η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Στην 26η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών «DETROP BOUTIQUE».


Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας στήριξης της τοπικής οικονομίας και αξιοποίησης της κάθε ευκαιρίας προβολής, ανάπτυξης και  εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων των νησιών μας, έλαβε μέρος στην 26η «DETROP BOUTIQUE» τη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών, που οργανώθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 26 έως τις 29 Φεβρουαρίου.

Στην DETROP είχαν την ευκαιρία επιχειρήσεις της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου να συμμετέχουν με προϊόντα από τη Χίο, τη Σάμο, τη Λέσβο και τη Λήμνο, τόσο στο θεματικό αφιέρωμα Cheese & Wine όσο και στον εκθεσιακό χώρο των τροφίμων.

Πρόκειται για μια συνάντηση της τέχνης της γαστρονομίας, των ποιοτικών ελληνικών τροφίμων και ποτών, όπου παρουσιάζονται τα καλύτερα delicatessen προϊόντα και τρόφιμα που παράγονται στη χώρα μας.

Κατά τη διάρκεια της έκθεση διοργανώθηκαν πολυάριθμες εκδηλώσεις, δημιουργώντας εναλλακτικές προτάσεις πώλησης και προώθησης, ενώ  εκπρόσωποι κορυφαίων εταιρειών από διάφορους τομείς της αλυσίδας τροφίμων ανέλυσαν τις νέες τάσεις, τις καινοτομίες και τις ευκαιρίες σε  επαγγελματίες του τομέα των τροφίμων και ποτών.


Τη Συμμετοχή των επιχειρήσεων στην DETROP στήριξε η Hellenic Seaways με εκπτωτικά πακέτα για τις μετακινήσεις των εκθετών και των προϊόντων.