Άνοιγμα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην τουριστική αγορά της Ρωσίας

Στο πλαίσιο της προώθησης των ελληνικών προορισμών στην αγορά της Ρωσίας, το Γραφείο ΕΟΤ Ρωσίας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, πραγματοποιεί ειδική προβολή για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.


Συγκεκριμένα, το Σάββατο 5 Μαρτίου ξεκίνησε προωθητικός διαγωνισμός για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου μέσω των κοινωνικών δικτύων της επίσημης ιστοσελίδας του Γραφείου ΕΟΤ Ρωσίας (http://gnto.ru/contest).

Ο διαγωνισμός αποτελείται από διάφορες ενέργειες, όπως κουίζ και δημιουργικό κομμάτι και στοχεύει στην προώθηση των προορισμών στη ρωσική τουριστική αγορά και στην προσέλκυση Ρώσων τουριστών ενόψει του Ελληνορωσικού έτους 2016.

Η συγκεκριμένη δράση θα διαρκέσει δύο εβδομάδες (μέχρι τις 18/3/2016), κατά τις οποίες στα κοινωνικά δίκτυα θα δημοσιεύονται φωτογραφίες και πληροφοριακό υλικό με λεπτομέρειες για τα νησιά της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, ενημερώσεις για τα φυσικά και ιστορικά αξιοθέατα, τις παραδόσεις και τον πολιτισμό των νησιών. Ο νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει πακέτο διακοπών για δύο άτομα σε έναν προορισμό.


Με πολλαπλές αναρτήσεις καθημερινά και συνδυασμό διάφορων κοινωνικών μέσων, όπως Facebook και Instagram, δίνεται η δυνατότητα ενίσχυσης της αναγνωρισιμότητας των νησιών του Βορείου Αιγαίου στους χρήστες των ρωσικών social media.