Συνάντηση με τον προϊστάμενο του ΟΠΕΚΕΠΕ και επαφές με την περιφέρεια απο την Ο. Α. Σ Λέσβου

Στην Μυτιλήνη ο προϊστάμενος του ΟΠΕΚΕΠΕ


Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου συνεχίζοντας να στηρίζει, να αναδεικνύει και να πιέζει με κάθε τρόπο για τη λύση των προβλημάτων και την υλοποίηση των δίκαιων αιτημάτων του αγροτικού κόσμου του νησιού μας, ενημερώνει ότι την Τετάρτη 23 Μάρτη στις 11:30 το πρωί θα έχει συνάντηση με τον προϊστάμενο του ΟΠΕΚΕΠΕ στη Μυτιλήνη για να διαμαρτυρηθεί και να απαιτήσει:

1)  Την άμεση αποπληρωμή όλων των χρωστούμενων στους αγρότες μας από επιδοτήσεις – ενισχύσεις, επιστροφές ΦΠΑ και φόρο πετρελαίου.

2)  Να μη γίνονται παρακρατήσεις από τις επιδοτήσεις για χρέη των αγροτών στην εφορία, στις τράπεζες, τον ΕΛΓΑ και τον ΟΓΑ.

3)  Να μην εφαρμοστεί η απόφαση της Ε. Ε. και της κυβέρνησης για επιστροφή απ’ τους αγρότες των αποζημιώσεων που πήραν, μετά από σκληρούς αγώνες στα μπλόκα  το 2008 – 2009 με το λεγόμενο «πακέτο Χατζηγάκη».

Επίσης θα επισκεφτεί την Περιφέρεια για να επισημάνει τον κίνδυνο που παραμονεύει και απειλεί τα κοπάδια μας, αν δεν παρθούν άμεσα μέτρα για τον μελιταίο πυρετό, τον καταρροϊκό, την πανώλη κ. α. , αλλά και για την στελέχωση της κτηνιατρικής υπηρεσίας, αφού εδώ και  χρόνια η συνεχιζόμενη πολιτική της λιτότητας την έχει αποδεκατίσει.  
                                            
                                               Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων
                                                                      Λέσβου

                                                        Μυτιλήνη   21/03/2016