Ξένοι τουριστικοί πράκτορες «πουλούν» ελπίδα σε πρόσφυγες στη Μυτιλήνη για 50€-Τι είπε στο L.P o κος Σαμιώτης (BINTEO)

Γυναίκα πρόσφυγας που έφθασε στο λιμάνι του Πειραιά κατήγγειλε μιλώντας στην κάμερα του Mega ότι κατέβαλε σε τουριστικό γραφείο της Μυτιλήνης 150 ευρώ για εκείνη και άλλους δύο ανθρώπους, προκειμένου να ταξιδέψουν στην Ειδομένη.


Το πρακτορείο της υποσχέθηκε ότι θα την περιμένει ένα άτομο στο λιμάνι του Πειραιά, για να την οδηγήσει μαζί με τα άλλα 2 μέλη της οικογένειας της στα σύνορα, κάτι που δεν συνέβη πότε.

Το LesvosPost.com μαζί με την αποστολή του ΚΡΗΤΗ TV όπου βρίσκεται στην Λέσβο συνομίλησε το μεσημέρι με τον κ. Σαμιώτη (Πρόεδρο ένωσης πρακτόρων Λέσβου) και μας δήλωσε κατηγορηματικά ότι αυτοί οι πράκτορες δεν είναι από την Λέσβο, αλλά από άλλα μέρη της Ελλάδος και έχουν ανοίξει γραφεία σε πολυκατοικίες με σκοπό να πλησιάζουν πρόσφυγες και να τους πουλαν ελπίδα. Όπως μας είπε ο τσίρος των «μαϊμού» πρακτόρων φτάνει έως και τα 120.000.000€..!!!! 

Μάλιστα μνας δήλωσε ότι το επόμενο διάστημα θα ζητήσουν όλοι οι πράκτορες αποζημιώσεις από την κυβέρνηση γι αυτό που γίνεται με τους πράκτορες από άλλα μέρη της Ελλάδος.


Δείτε εδω τι είπε σήμερα το μεσημέρι ο δημοσιογράφος του ΚΡΗΤΗ TV Λ. Κουμαντάκης στο Ράδιο 9.84