Σάββατο αποκριάς και η αστυνομία το χαβά της- Ακόμα μια σύλληψη 27χρονου για δυνατή μουσική σε μπαρ της Μυτιληνης

Άλλαξε ο γενικός Δ/ντης στην αστυνομική Δ/νση Βορείου Αιγαίου και προσπαθεί να δείξει ότι θα είναι αυστηρός σε παράνομες ενέργειες.


Όλη η Λέσβος εδώ και λίγο καιρό βοά για την αυστηρότητα της αστυνομίας σε διάφορες ναι μεν παράνομες ενέργειες αλλά και σε ποινές που δεν έχουμε συνηθίσει εδώ.

Ενώ η Μυτιλήνη βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στο έλεος των επιτήδειων που τα παίρνουν χοντρά κατά των προσφύγων, ενώ το λιμάνι Μυτιλήνης της βραδινές ώρες θυμίζει ένα απέραντο παρκινγκ, ενώ πολλές ΜΚΟ οδηγούν χωρίς ασφάλειες και διπλώματα ενώ έχουμε έξαρση των κλοπών,  η αστυνομία εδώ και 1,5 εβδομάδα περίπου έχει ξεκινήσει σαφάρι στην προκυμαία Μυτιλήνης και στα καταστήματα-μπαρ με αποτέλεσμα ακόμα και τις απόκριες πολλοί ιδιοκτήτες καταστημάτων που όντως ανεβάζουν λίγο παραπάνω τα ντεσιμπέλ να είναι εκνευρισμένοι καθώς η αστυνομία μετά από την βεβαίωση της παράβασης τους οδηγά και στο αυτόφωρο….

Αναλυτικά η τελευταία σύλληψη:

Την Κυριακή (13-03-2016) τα ξημερώματα, συνελήφθη στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. (Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, ένας ημεδαπός ηλικίας 27 ετών, για παράβαση σχετική με τη λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Πιο συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα, στο οποίο ο 27χρονος απασχολούταν ως υπεύθυνος, διαπιστώθηκε ότι σε αυτό είχε τεθεί σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα, με την ένταση της μουσικής, όπως διακριβώθηκε μετά από σχετική μέτρηση, να υπερβαίνει το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο.


Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.