Ξαναχτύπησε η «σαμποτέρ» της υποψηφιότητας της Μυτιλήνης ως πολιτιστική πρωτεύουσα- «Η Shakira στην Μυτιλήνη»

Μετά το «σουρεαλ» βίντεο που κυκλοφόρησε όπου κ. Αναστασίου (υπεύθυνος του φακέλου υποψηφιότητας) προσφωνεί του κατοίκους της Λέσβου ως Λεσβίδες η άγνωστη Lesvida Maria ξαναχτυπά.

Η άγνωστη Lesvida Maria ξαναχτύπα στέλνοντας μας νέο mail που κάνει αναφορά σε πρόσφατη επίσκεψη της διάσημης τραγουδίστριας Shakira στην Μυτιλήνη για το προσφυγικό.

Μάλιστα δεν μένει μόνο εκεί καθώς σημειώνει ότι ο φωτογραφικός φακός του άγνωστου Ηλία Λ απαθανάτισε την διάσημη τραγουδίστρια εξερχόμενη από ιδιωτική εξοχική κατοικία του Μολύβου.

Η άγνωστη Lesvida Maria όπου ο σκοπός της είναι να σαμποτάρει την υποψηφιότητα της Μυτιλήνης στο κείμενο της σημειώνει επίσης ότι η δημοφιλής ερμηνεύτρια αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να δώσει μια μοναδική συναυλία στην πόλη της Μυτιλήνης τους καλοκαιρινούς μήνες κάτι το οποίο θα δώσει το προβάδισμα απέναντι στις υπόλοιπες υποψηφιότητες του Ελλαδικού χώρου.

Φυσικά όλα τα παρακάτω που θα διαβάσετε είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας και εμείς τα δημοσιεύουμε για να δείξουμε το μένος μερικών για το νησί μας και την υποψηφιότητας της Μυτιλήνης ως πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021

Διαβάστε αναλυτικά το κείμενο που μας έστειλε μαζί με την fake φωτογραφία:

Τις τελευταίες μέρες έχουν γίνει έντονες οι φήμες σχετικά με την εμφάνιση της διεθνούς φήμης τραγουδίστριας Shakiraστα πλαίσια της υποψηφιότητας της Μυτιλήνης σαν υποψήφια Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021, χωρίς ωστόσο μέχρι πρότινος να υπήρχε κάποια αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης ώστε να επιβεβαιώνει το γεγονός.

Χθές Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου ο φωτογράφος Ηλίας Λ. παρευρισκόμενος στην Μυτιλήνη για τις ανάγκες φωτογραφικού πρακτορείου αποθανατίζει την Shakira εξερχόμενη από ιδιωτική εξοχική κατοικία του Μολύβου συνοδευόμενη διακριτικά από την manager της και δύο ανθρώπους της ιδιωτικής της ασφάλειας.  

Μετά από επικοινωνία που είχαμε με την manager της Ceci Kurzman μας ενημέρωσε ότι η pop τραγουδίστρια βρίσκεται στην Μυτιλήνη για το προσφυγικό θέμα και παράλληλα έκανε κάποιες επαφές με ανθρώπους που εμπλέκονται στον φάκελο της υποψηφιότητας της Μυτιλήνης για τον θεσμό.

Η Shakira έμεινε στην Μυτιλήνη 3 ημέρες και επισκέφθηκε τις δομές φιλοξενίας μεταναστών υπό άκρα μυστικότητα  με την συνοδεία στελεχών γνωστής ΜΚΟ, στην οποία η καλλιτέχνιδα συμμετέχει εθελοντικά.  Επισκέφθηκε το αναγνωστήριο Αγιάσου, το αρχαίο θέατρο στην επάνω σκάλα, τις εγκαταστάσεις του καλαμάρι και το αρχαιολογικό μουσείο Μυτιλήνης. Ιδιαίτερη εντύπωση της έκανε το κάστρο Μυτιλήνης και τα νεοκλασικά σπίτια.  


Η τελευταία μας ενημέρωση από τον στενό της κύκλο, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο η δημοφιλής ερμηνεύτρια να δώσει μια μοναδική συναυλία στην πόλη της Μυτιλήνης τους καλοκαιρινούς μήνες κάτι το οποίο θα δώσει το προβάδισμα απέναντι στις υπόλοιπες υποψηφιότητες του Ελλαδικού χώρου.