«Φόβος και τρόμος» τα αδέσποτα σκυλιά της Μυτιλήνης- Μυτιληνιός γλίτωσε από τα δόντια σκύλου περνώντας με κόκκινο φανάρι (ΦΩΤΟ)

Μεγαλώνει το πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά στην Μυτιλήνη και μάλιστα σε πλέον κεντρικά σημεία με τους πολίτες να δέχονται άγριες επιθέσεις.

Δαγκωνιές στα πόδια και ένα σκισμένο παντελόνι ήταν το αποτέλεσμα της επίθεσης αδέσποτων σκυλιών σε ένα Μυτιληνιό σήμερα το πρωί!

Ο άντρας βρίσκονταν με το μηχανάκι έξω από το παρκινγκ Μυτιλήνης όταν δέχθηκε επίθεση λυσσασμένου σκύλου που τον δάγκωσαν και του έσκισαν το παντελόνι.

Το τρομερό της υπόθεσης όπως μας καταγγέλλει ο Σ.Κ είναι ότι για ώρα τον κυνηγούσε ο σκύλος από πίσω και αναγκάστηκε να περάσει με κόκκινο φανάρι έξω από την πρώην ΔΕΗ για να μην τον ξανά δαγκώσει.

Όπως μας είπε ο Σ.Κ αμέσως μετά το δάγκωμα πήγε στο νοσοκομείο όπου και του έκαναν αντιτετανικό ορό. Όπως θα δείτε και στις παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες ο σκύλος έχει κάνει αρκετά βαθύ σκίσιμο στον αστράγαλο του ποδιού του Σ.Κ

Όπως είπε ο πολίτης λίγο μετά το συμβάν: «Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που μου συνέβη, μου επιτέθηκε την ώρα που έφευγα από το σουπερ μάρκετ Βερόπουλος και για ώρα με κυνηγούσε από πίσω, αναγκάστηκα να περάσω με κόκκινο φανάρι για να μην με κατασπαράξει. Ο Δήμος επιβάλλεται να κάνει κάτι δεν μπορεί αυτή η κατάσταση να συνεχιστεί».