Η φωτογραφία της εβδομάδας στο L.P «Η γκεστάπο της Μυτιλήνης» από τον Γιώργο Μαυρουδή-Δειτε την

Η φωτογραφία της εβδομάδας από τους αναγνώστες του Lesvospost.com ανακηρύχτηκε βάσει τα Like που πηρέ στην σελίδα μας LesvosPost.com official η φωτογραφία με τίτλο «Η γκεστάπο της Μυτιλήνης».
Φωτο: Γιώργος Μαυρουδής
Like στην σελίδα μας LesvosPost.com official: 85
Ημν/α δημοσίευσης: 01 Φεβρουαρίου 2016

Και το φωτο-σχόλιο του Γιώργου Μαυρουδή:

«Στενάχωρο το θέμα της φωτογραφίας, στενάχωρες όμως και η μέρες που διανύουμε...

Το σπίτι που είχε επιταχθεί από τους Γερμανούς γνωστό με την ονομασία "Γκεστάμπο", μας φέρνει στο μυαλό ιστορίες που ακούγαμε απ΄τον παππού και την γιαγιά γύρω από το μαγκαλάκι που φρόντιζε να ζεστάνει μόνο τα ταλαιπωρημένα και κρύα χέρια τους, γιατί η ατμόσφαιρα ήταν ήδη ζεστή από τις λέξεις που έβγαιναν από τα χείλη τους!!!»

Δείτε την όπως δημοσιεύτηκε στην σελίδα μας LesvosPost.com official:

Καλό σας βράδυ, και πάλι καλό μήνα σε όλους....Πόσα Like δίνεται για αυτήν την Φώτο:"Η φωτογραφία της ημέρας"- «Η γκ...
Δημοσιεύτηκε από LesvosPost.com official στις Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016

Η φωτογραφία είναι του Γιώργου Μαυρουδή.


Νέα ενότητα στο LesvosPost για τους αναγνώστες του : «Η φωτογραφία της ημέρας» και «Η φωτογραφία της εβδομάδας» ..!!


Αν η φωτογραφία είναι το πάθος σου, έχεις την ευκαιρία να είσαι εσύ εκείνος που θα δει τη φωτογραφία του με τα περισσότερα like δημοσιευμένη στο LesvosPost.com.

«Η φωτογραφία της ημέρας» 

Καθημερινά από Δευτέρα έως Κυριακή μετά τις 20:00 το βράδυ στην σελίδα μας στο facebook LesvosPost.com official (με τα πάνω από 6.200 μέλη θα δημοσιεύεται μια φωτογραφία από εσάς (με επιλογή δική μας ποια θα δημοσιεύεται κάθε φορά).
Η φωτογραφία θα δημοσιεύεται με το ονοματεπώνυμο σας και την περιοχή που έχει τραβηχτεί αλλά φυσικά και με το δικό σας Φώτο-σχόλιο η περιγραφή αν θέλετε να βάλλεται.

«Η φωτογραφία της εβδομάδας»

Την Παρασκευή στις 20:00 το βράδυ πέρα από την ανάρτηση στην σελίδα μας στο facebook LesvosPost.com official «Η φωτογραφία της ημέρας» , στο lesvospost.com θα δημοσιεύεται με ξεχωριστό άρθρο «Η φωτογραφία της εβδομάδας», που θα προέρχεται από τις δίκες σας φωτογραφίες  της ημέρας. 

Η φωτογραφία της ημέρας με τα περισσότερα like θα γίνεται «Η φωτογραφία της εβδομάδας» μέσα στο lesvospost.com με το ονοματεπώνυμο σας και την περιοχή που έχει τραβηχτεί αλλά φυσικά και με το δικό σας Φώτο-σχόλιο η περιγραφή αν θέλετε να βάλλεται. Στην «φωτογραφία της εβδομάδας» θα αναφέρεται και η ημερομηνία που έχει δημοσιευτεί στην σελίδα μας αλλά και τα Like που έχει πάρει.

Για να δούμε ποιος θα έχει τα ποιο πολλά LIKE…..

Για ακόμα μία φορά το LesvosPost.com ανοίγει για τους αναγνώστες του.

Στείλτε μας τη δική σας "φωτογραφία της ημέρας" και διεκδικείστε το δικό σας δημοσίευμα στο LesvosPost.com με το ονοματεπώνυμο και με το δικό σας Φώτο-σχόλιο η περιγραφή .
Στείλτε τη δική σας φωτογραφία, με το σχόλιο και το ονοματεπώνυμο σας με θέμα "Η φωτογραφία της ημέρας".


Στείλτε μας τις φωτογραφίες σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση:lesvospost@gmail.com  ή μέσω facebook: https://www.facebook.com/LesvosPost/timeline