ΤΩΡΑ: Χιονίζει στα ορεινά της Λέσβου

Ο Χιονιάς επέστρεψε για 4η φορά στην Λέσβο… 

Σε πολλά χωριά του νησιού χιονίζει εδώ και περίπου μια ώρα. 

Σύμφωνα με αναφορές κατοίκων χιονίζει σε Φιλια, Μανταμαδο, Σκαλοχωρι, Άγρα, Μεγαλωχορι, Αμπελικο, Σκουταρο, Λεπετυμνο αλλά και χαμηλότερα.

Μέχρι τώρα δεν έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 2251350595 της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας του δήμου, προκειμένου να ενημερώνονται για την κατάσταση του οδικού δικτύου.


Αύριο σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του LesvosPost.com Άρη Τόλη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές με βαθμιαία βελτίωση από το μεσημέρι, τοπικά πιθανών να έχουμε μικρής διάρκειας χιονοπτώσεις η χιονόνερο..Οι άνεμοι θα βόρειοι 7 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 8 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια ορεινά θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στείλτε μας φωτογραφίες και video από την κακοκαιρία που θέλετε να δημοσιευτούν στο site μας γράφοντας μία σύντομη περιγραφή και φυσικά το ονοματεπώνυμο σας και εμείς θα το δημοσιεύσουμε στην αρχική μας σελίδα.

Στείλτε μας τα δικά σας βίντεο, φωτογραφίες, καταγγελίες, παρατηρήσεις στο E-mail μας lesvospost@gmail.com η στο group του Facebook εδω

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

(Κάντε κλικ ΕΔΩ η στην ετικέτα «ΧΙΟΝΙΑ» και δείτε περισσότερα απο ολη την Λέσβο)