Πλήθος κόσμου στην κοπή βασιλόπιτας και τον απολογισμό του Δημάρχου….για τους πρόσφυγες στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε από το Δήμο Λέσβου, την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016, η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας των Δημοτών και της Δημοτικής Κοινότητας Μυτιλήνης, στο Ρουσέλλειο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.


Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μηθύμνης, κ.κ. Χρυσοστόμου, του Βουλευτή Ν. Λέσβου, Γιώργου Πάλλη, εκπροσώπων πολιτικών, στρατιωτικών αρχών, φορέων, εθελοντικών οργανώσεων, εργαζόμενων του Δήμου αλλά και δημοτών, η εκδήλωση ξεκίνησε με την κοπή της βασιλόπιτας της Δημοτικής Κοινότητας Μυτιλήνης, από τον Πρόεδρο, Πάνο Πίτσιο. Αμέσως μετά, Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, έκοψε τη βασιλόπιτα των Δημοτών, ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά και παρουσίασε τον απολογισμό των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής για το έτος 2014 - 2015.

Ο κ. Γαληνός, στάθηκε ιδιαίτερα στην αποτελεσματική διαχείριση της προσφυγικής κρίσης και σε όλες τις δυσκολίες που υπήρχαν όλους αυτούς τους μήνες και στις οποίες ανταπεξήλθε η Δημοτικής Αρχή και το σύνολο του Λεσβιακού Λαού. Παράλληλα, αναφέρθηκε αναλυτικά στην επικείμενη ανάληψη της διοίκησης του Λιμενικού Ταμείου από το Δήμο, αλλά και στα μικρά και μεγάλα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί αλλά και βρίσκονται σε εξέλιξη, σε όλες τις Δημοτικές ενότητες του Δήμου Λέσβου, με το ανάλογο φωτογραφικό υλικό.

Τέλος, ο Δήμαρχος, ευχαρίστησε θερμά όλους τους εργαζομένους του Δήμου Λέσβου για την προσφορά τους και για την καλή συνεργασία που λειτουργεί πάντα προς όφελος των πολιτών. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κλήρωση του χρυσού Κωσταντινάτου και την παραλαβή των κομματιών της πίτας από τους παρευρισκόμενους.