Δωρεά εμβόλια για ενήλικες και παιδιά στο Κοινωνικό Φαρμακείο από αντιπροσωπεία των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου

Δωρεά εμβόλια για ενήλικες και παιδιά


Την Παρασκευή που μας πέρασε, 12/2/2016, επισκέφθηκε τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, αντιπροσωπεία των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου, αποτελούμενη από τους κυρίους Βόμβα Μανώλη, Κουκουνιά Δημήτρη, Ματζουράνη Στέλιο και Μέγα Φραγκούλη.
Η αντιπροσωπεία των Βετεράνων, παρέδωσε στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, μια σειρά εμβολίων τόσο για ενήλικες, όσο και για παιδιά, ανασφαλίστων δικαιούχων του Οργανισμού.

Πιο συγκεκριμένα παρέδωσαν εμβόλια:  

Για Ενήλικες Αντιγριπικά.
Για Εφήβους της Ηπατίτιδας Β.

Για Παιδιά: Τετραπλό (διφθερίτιδα, τέτανο, κοκίτη, πολυομελιτιδα), Εξαδύναμο (Τετραπλό + ηπατίτιδα Β + αιμόφιλου ινφλουεντζα Β), για Ηπατίτιδα Α και Β, Μηνιγγίτιδας, ροταοϊού και πνευμονιόκοκκου.

Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του  Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, κα Αναστασία Αντωνέλη, δήλωσε σχετικά:
«Είναι ελπιδοφόρο να διαπιστώνουμε πως   αθλητικοί σύλλογοι του Δήμου μας  διαθέτουν  το αθλητικό ιδεώδες, δηλαδή την συνολική καλλιέργεια του ανθρώπου μέσα από τον αθλητισμό. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη καλλιέργειας από  τις πράξεις αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.

Εκ μέρους όλων των ανασφάλιστων δικαιούχων του Οργανισμού μας, ένα Μεγάλο Ευχαριστώ, στο Σύλλογο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου για την  συνδρομή του στην προσπάθεια που καταβάλλουμε ως Οργανισμός, προκειμένου να είμαστε αρωγοί στην προάσπιση της υγείας των ανασφάλιστων δημοτών μας και των παιδιών τους».