Αόριστες απαντήσεις του Δήμου Λέσβου για τα 500.000€ των ΜΚΟ στην ΔΕΔΑΠΑΛ- Που πήγαν τα 500.000€ θα μας πουν;

Σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν στη ΔΕΔΑΠΑΛ, γίνονται γνωστά τα παρακάτω:


Η δράση της ΔΕΔΑΠΑΛ, τόσο το 2015, όσο και τους τελευταίους μήνες, αναφορικά με την προσφυγική κρίση, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων που προέκυψαν από τις πολύ μεγάλες αφίξεις. Η ΔΕΔΑΠΑΛ, βρισκόταν και βρίσκεται συνεχώς στην πρώτη γραμμή της μάχης για τον καθαρισμό ακτών και δημοσίων χώρων, ναυαγιαιρέσεων, συλλογή και μεταφορά σωσιβίων, καθώς και τη συνδρομή με κάθε μέσο και οπουδήποτε μας ζητήθηκε.

Το προσωπικό της ΔΕΔΑΠΑΛ, παρά τα περιορισμένα και μη εξειδικευμένα μέσα που είχε στη διάθεσή του, αλλά και την πρωτοφανή χρονική πίεση, υπερέβαλε εαυτόν και κατά γενική ομολογία ανταποκρίθηκε με επιτυχία σε όλες τις προκλήσεις διαχείρισης μιας μεγάλης κρίσης.
Πρέπει να τονισθεί για ακόμη μια φορά ότι, τα οικονομικά στοιχεία της Εταιρίας είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή, τόσο στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και σε κάθε φορολογούμενο πολίτη. Όλες οι αποφάσεις σχετικά με τις συμβάσεις που υπογράφηκαν με Μ.Κ.Ο. είναι απολύτως νόμιμες και ελήφθησαν με αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας και ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Η αποτελεσματικότητα και το έργο που έχει παρουσιάσει όλο αυτό το διάστημα η ΔΕΔΑΠΑΛ, αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο την ορθή και χρηστή διαχείριση όλων των θεμάτων της, σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία, με βασικό γνώμονα το κοινό καλό.


Κάθε κριτική και επισήμανση είναι ευπρόσδεκτη, εφόσον δεν υποκινείται και ενορχηστρώνεται για την εξυπηρέτηση αλλότριων σκοπών. Σε ο,τι μας αφορά, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μεθοδικά, με συνέπεια και σεβασμό στους πολίτες, που είναι και οι τελικοί αξιολογητές του έργου μας.  

Δείτε τον σχετικό πίνακα με τα 500.000€

ΦΩΤΟ:Lesvosnews.net