Ποδαρικό με «λίγα» χιόνια σε πολλές περιοχές της Λέσβου

Με πυκνές νιφάδες χιονιού σηκώθηκαν το πρωί κάτοικοι σε πολλές περιοχές της Λέσβου.

Από τα ξημερώματα έως και τις 11:00 το πρωί χιόνιζε σε πολλές ορεινές περιοχές δημιουργώντας ένα ωραίο πρωτοχρονιάτικο σκηνικό που κράτησε για λίγο καθώς αμέσως μετά βγήκε ο ήλιος χωρίς να προλάβει να το στρώσει πουθενά..

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες χιόνισε για λίγο σε Μεγαλοχωρι, Μανταμάδο, Αγιάσο, Αργενο, Συκαμια, Φιλια, Στυψη, Σκαλοχωρι, Βρισα, Αμπελικο, Καριωνα Γέρας μέχρι Σκοπελο, Ασωματο,Παλαιοχώρι, Μολυβο, Ιππειος, Κεραμεια, Συκουντα  κ.α.


Το lesvospost.com δίνει την δυνατότητα σε όλους τους καιρόφιλους να συμβάλλουν ενεργά στην online ενημέρωση.

Στείλτε μας φωτογραφίες και video από την κακοκαιρία που θέλετε να δημοσιευτούν στο site μας γράφοντας μία σύντομη περιγραφή και φυσικά το ονοματεπώνυμο σας και εμείς θα το δημοσιεύσουμε στην αρχική μας σελίδα.

Περιμένουμε επίσης τις συνεχής αναφορές σας ενώ οι κάτοχοι web camera μπορούν να μας στείλουν και τα timelapse από την περιοχή τους.

Στείλτε μας τα δικά σας βίντεο, φωτογραφίες, καταγγελίες, παρατηρήσεις στο E-mail μας lesvospost@gmail.com η στο group του Facebook εδω

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Nεφώσεις τοπικά αυξημένες στα νότια με πρόσκαιρες ασθενείς βροχές.
Άνεμοι: Aπό βόρειες διευθύνσεις στα βόρεια 5 με 6 και στα νότια τοπικά έως 7 μποφόρ εξασθενούντες μετά το μεσημέρι.

Θερμοκρασία: Aπό 03 έως 08 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση για τo Σάββατο

Καιρός: Nεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά, τα νότια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές, Χιονόνερο ή ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά -ημιορεινά και τις πρωινές ώρες πιθανόν καταιγίδες στα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Πελοπόννησο και την Κρήτη.

Άνεμοι: Aρχικά μεταβλητοί 3 με 4 και στα δυτικά και νότια τοπικά βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Σταδιακά το απόγευμα και από τα δυτικά θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς με τάση ενίσχυσης.


Θερμοκρασία: Σε μικρή άνοδο. Παγετός τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά.