Πιστωτική κάρτα με χρηματικό ποσό και εκπτώσεις σε επιχειρήσεις για τους πρόσφυγες από την Mercy Corps

Το Επιμελητήριο Λέσβου ενημερώνει τα μέλη του, ότι η παγκόσμια φιλανθρωπική οργάνωση Mercy Corps που δραστηριοποιείται στη Λέσβο, μας πληροφόρησε ότι υλοποιεί ένα πρόγραμμα Cash Programming που αφορά πρόσφυγες.

 
Πιο συγκεκριμένα παρέχει σε ευπαθείς ομάδες προ-φορτωμένες χρεωστικές κάρτες (90 ευρώ για τα άτομα και 250 ευρώ για τις οικογένειες) για τις πρώτες βασικές ανάγκες τους, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε κατάστημα δέχεται MasterCard.  Η οργάνωση εκτός από την κάρτα, τους προμηθεύει και με χάρτη των επιχειρήσεων που συμμετέχουν, ο οποίος περιλαμβάνει και το ποσοστό έκπτωσης που παρέχει η κάθε μία.

Καλούμε όποιες επιχειρήσεις επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτή την πρωτοβουλία, να μας δηλώσουν εγγράφως τη συμμετοχή τους και το ποσοστό έκπτωσης που θα παρέχουν έως την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016, στο fax: 22510-23275 ή στο e-mail: chamber@les.forthnet.gr, ώστε να παραχωρήσουμε τη λίστα στην οργάνωση για να προχωρήσει στην έκδοση των χαρτών.   Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Αγγέλα Χατζηγιαννάκη στα τηλ.: 22510-28564 / 28431 / 29727 (εσωτ.: 1).


Μυτιλήνη 12 Ιανουαρίου 2016