Συμβολική κατάληψη αύριο στο Δημαρχείο Λέσβου

ΠΕΜΠΤΗ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 – 10.00 π.μ. έως 12.00 μ.μ.- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΩΝ


Ο αγώνας ΟΛΩΝ των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση κατά των νέων αντιλαϊκών μέτρων του 3ου Μνημονίου που στοχεύουν, μεταξύ άλλων, στην περαιτέρω μείωση των αποδοχών, στη διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης, στην περικοπή των συντάξεων, στην πλήρη ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών των Ο.Τ.Α. και στην φοροεπιδρομή… ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!

Η ΠΕΜΠΤΗ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016, με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής χαρακτηρίζεται ως Πανελλαδική ημέρα Κατάληψης ΟΛΩΝ των Δημαρχείων, αλλά και άλλων υπηρεσιών των Ο.Τ.Α., από τις 10.00 το πρωί έως τη 12.00 το μεσημέρι.

Στο Δήμο Λέσβου θα γίνει κατάληψη των χώρων δουλειάς για συγκεντρώσεις ενημερώσεις κλπ από τις 10 το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι. Θα γίνει συγκέντρωση στο κεντρικό Δημαρχείο στις 10 το πρωί.

Στόχος, αφενός να ενημερωθούν αναλυτικά οι εργαζόμενοι για το τι προβλέπει η πρόταση της συγκυβέρνησης προς τους τροϊκανούς με την οποία διαλύεται η Κοινωνική Ασφάλιση, με κύρια χαρακτηριστικά την μετατροπή των συντάξεων σε προνοιακά επιδόματα και την αλλαγή της δομής του ασφαλιστικού συστήματος από Δημόσιο, Κοινωνικό, αναδιανεμητικό και αλληλέγγυο σε ιδιωτικοοικονομικό και κεφαλαιοποιητικό.

Η απορύθμιση του ασφαλιστικού δεν αφορά μόνο εμάς, μέσα από την ενημέρωση να δημιουργήσουμε όρους και προϋποθέσεις συντονισμού και με άλλους κλάδους εργαζομένων, άνεργων συνταξιούχων και κάθε άλλης κοινωνικής ομάδας που πλήττεται από την πολιτική των μνημονίων και να συγκροτήσουμε κοινό μέτωπο και σε τοπικό επίπεδο, δίνοντας Πανεργατικά - Παλλαϊκά χαρακτηριστικά.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

                                                               Για τη Διοίκηση.
  Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Κατσάνης Παναγιώτης                                          Αλεξίου Γιώργος