Έκοψε την βασιλόπιτα ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Κιβωτός του Γένους» Λέσβου (ΦΩΤΟ)

Ο Σύλλογος μας έκοψε την βασιλόπιτά του την Παρασκευή στις 1 Ιανουαρίου στις  7 30   το απόγευμα  στη ζεστή και όμορφη  ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου “Λέσβιον”.


Εκεί είχαμε όλοι την ευκαιρία να προγραμματίσουμε και να συζητήσουμε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου μας, να προβληματιστούμε για τις εξελίξεις στον τόπο μας,  να γνωρίσουμε νέους φίλους που ήθελαν να μάθουν περισσότερα για το Σύλλογό μας, άλλα και να κληρώσουμε όμορφα δωράκια για όλους όσους αψήφησαν το κρύο της βραδιάς και ήρθαν στην εκδήλωση μας.

Την εκδήλωση άνοιξε με τον χαιρετισμό του  ο πρόεδρος του Συλλόγου μας, κ. Τσακίρης Κωνσταντίνος, ο οποίος και σκιαγράφησε την μέχρι τώρα δράση του Συλλόγου μας άλλα και τους μελλοντικούς στόχους του.

Ιδιαιτέρως όμως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

α) Τον π. Ιωάννη Βατζάκη εφημέριο της Ιεράς Μονής Αγίου Ραφαήλ και τον π. Χριστόφορο Ταράνη εφημέριο του Ι.Ν Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ανεμώτιας για την παρουσία τους στην εκδήλωσή μας  και την ευλογία της βασιλόπιτάς μας

β) Το Παράρτημα της Χίου και τον πρόεδρο του κ. Καραγιάννη Γιώργο για την στήριξη του και τον όμορφο χαιρετισμό του

γ) Τον κ. Μανδαμαδιώτη Νίκο ο οποίος επιμελήθηκε με μεγάλο μεράκι τα εδέσματα της βραδιάς
δ) την κα Παπαδημητρίου Μαρία, μέλος του Συλλόγου ατόμων με προβλήματα ακοής Μυτιλήνης «Άηχος» η οποία μας είπε τα κάλαντα στην Νοηματική γλώσσα και

ε) τον κ, Αχιλλέα Λεμονίδη για την επιμέλεια της μουσικής


Ο πρόεδρος και το  Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί και όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή μας , και  σας εύχεται και πάλι Χρόνια Πολλά και μια καλή και ευλογημένη χρονιά!