Συγκινητικό μήνυμα του Κειτα της Καλλονής « Θα δώσουμε την ψυχή μας ώστε να μείνει η ομάδα στην Super league»

Με ένα συγκινητικό μήνυμα θέλησε ο μέσος της Καλλονής Prince Keita να δείξει τις προθέσεις των παιχτών της Καλλονής από εδώ και πέρα.


Ο ΚΕΙΤΑ με χθεσινό του μήνυμα μετά το τέλος του αγώνα ΚΑΛΛΟΝΗ-ΠΑΟΚ όπου ηττήθηκε η ομάδα της Λέσβου ανεβάζοντας μια φωτογραφία και ένα μήνυμα προς τους φιλάθλους της Καλλονής θέλησε να δείξει ότι η ομάδα παραμένει ενωμένη και θα δώσει και την ψυχή της μέχρι τέλους για την παραμονή στην πρώτη κατηγορία.

Αναλυτικά το μήνυμα:

«Αγαπητοί οπαδοί της Καλλονής και κάτοικοι της Μυτιλήνης

Έχω την τιμή να σας γράψω ένα μικρό μήνυμα για να πω ότι η ομάδα χρειάζεται την υποστήριξή σας κατά τη διάρκεια αυτή τη στιγμή της αμφιβολίας και της δυσκολίας. Ωστόσο, να θυμάστε ότι εδώ στη Μυτιλήνη, αυτή η ομάδα έχει αντιμετωπίσει με επιτυχία πολλές μεγάλες ομάδες. Στόχος μας είναι να σας κάνουμε να ονειρευτείτε δίνοντας παράλληλα χαρά και τον καλύτερο εαυτό μας για το καλό του νησιού. Το μήνυμά μου είναι ότι η ομάδα θα παραμείνει ενωμένη και θα δώσουμε ψυχή και σώμα ώστε η ομάδα να παραμένει στην πρώτη κατηγορία.

Ευχαριστώ για την προσοχή σας.»



Dear fans of Kalloni and resident of mytilin I have the honor to write you a little message to say that the team needs...
Δημοσιεύτηκε από Prince Keita στις Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015