Δήμος Λέσβου «Ο ΔΗΜΟΣ επικροτεί πρωτοβουλίες φιλανθρωπικού χαρακτήρα-Στο στάδιο ήταν εκπρόσωποι του»-Απάντηση στο L.P

Απάντηση μας έδωσε ο δήμος Λέσβου σε σχετικό σχόλιο που κάναμε στο δημοσίευμα του φιλανθρωπικού αγώνα του Μάρκο Σεφερλη και την παρέα του στο φιλανθρωπικό φιλικό με τους Παλαιμάχους Παλλεσβιακού.

Σε σχετικό σχόλιο είχαμε αναφέρει ότι αισθητή ήταν η απουσία εκπροσώπου του δήμου αλλά και του ιδίου του Δημάρχου που σνόμπαρε της μεγάλες προσπάθειες του ιστορικού σωματείου του Παλλεσβιακου.:

Διαβάστε την απάντηση του Δήμου Λέσβου:

ΠΡΟΣ τον Διευθυντή lesvospost.com κ.
Στεφάνου Γιώργο

                   κ. Διευθυντή,

Σχετικά με δημοσίευμα που φιλοξενείτε στην ιστοσελίδα  σας σήμερα Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015 και αφορά στον φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης, για την αποκατάσταση της αλήθειας, σας πληροφορούμε ότι ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός δεν παραβρέθηκε στο συγκεκριμένο αγώνα, λόγω απουσίας του στην Αθήνα.

Στο γήπεδο, όμως, βρίσκονταν οι Αντιδήμαρχοι: Αθηνά Ιωσηφέλλη, Νίκος Καρασάββας και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος, Μιχάλης Ταμβακέλλης.

Θα θέλαμε, τέλος να επισημάνουμε ότι ο Δήμος Λέσβου, επικροτεί πρωτοβουλίες φιλανθρωπικού χαρακτήρα όπως η χθεσινή και συγχαίρει θερμά τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες.

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία.


Από το Γραφείο Τύπου του Δημάρχου Λέσβου


Σημείωση LesvosPost.com

Στεφάνου Γεώργιος
(Δ/ντης- αρχισυντάκτης LesvosPost.com)

Να τονίσουμε ότι λογικά λόγω του πολυπληθές κοινού δεν είδαμε τους εκπροσώπους που αναφέρεται εκτός τον Μιχάλη Ταμβακέλλη. Παρόλα αυτά οφείλουμε να ζητήσουμε συγνώμη αλλά και να επισημάνουμε χωρίς να θέλουμε να δημιουργήσουμε καμιά κόντρα με τον Δήμο Λέσβου ότι έστω μια βράβευση ένα αναμνηστικό του Δήμου θα είχε μεγάλο αντίκτυπο προς αυτούς τους ανθρώπους που έχουν μεγάλη επιρροή σε όλο τον κόσμο, ίσως έτσι να μπορούσατε ακόμα και να τους καλέσετε στο Δημαρχείο η κάπου αλλού και ένας εκπρόσωπος του Δήμου να τους παρουσιάσει την υποψηφιότητα της Μυτιλήνης για πολιτιστική πρωτεύουσα.. Τέτοιες ευκαιρίες δύσκολα θα ξανά βρεθούν στον Δήμο..