Γκολ για φιλανθρωπικό σκοπό έβαλε η ομάδα των φίλων του Μάρκου Σεφερλη στο στάδιο Μυτιλήνης μπροστά σε 3.000 θεατές (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Η δίψα των Λέσβιων να αντικρίσουν από κοντά τους ανθρώπους που βλέπουν στην τηλεόραση φάνηκε, καθώς 3.000 και πλέον θεατές απόλαυσαν τον Μάρκο Σεφερλη και την παρέα του στο φιλανθρωπικό φιλικό με τους Παλαιμάχους Παλλεσβιακού.

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Παλλεσβιακού συνεχίζοντας την κοινωνική του δράση, διοργάνωσε την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου στις 19.30 στο Στάδιο Μυτιλήνης, φιλανθρωπικού χαρακτήρα αγώνα με αντίπαλο την ομάδα Καλλιτεχνών – ποδοσφαιριστών του Μάρκου Σεφερλή.

Στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης μετά την πρόσκληση του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Παλλεσβιακού, ο Μάρκος Σεφερλής διοργάνωσε ένα φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ καλλιτεχνών, ποδοσφαιριστών  για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας.


Το LesvosPost.com όπου ήταν αρωγός και χορηγός στην προσπάθεια του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Παλλεσβιακού  ήταν εκεί και τους απαθανάτισε όλους!.

Ο κάθε ένας κάλεσε αγαπημένους του φίλους οι οποίοι πήραν μέρος στον αγώνα. 

Φόρεσαν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια και πάτησαν χορτάρι.

Δεν έχει σημασία πόσα γκολ μπήκαν ή ποιος νίκησε…

Στον αγώνα αυτό νικητές ήταν όλοι !!!

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι φίλοι του Μάρκου Σεφερλη πήραν την νίκη με σκορ 6-5 εναντίον των οικοδεσποτών της ομάδας Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Παλλεσβιακού.

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες που ακολουθούν λίγο πιο κάτω, όλοι το διασκέδασαν και με το παραπάνω.

Τον αγώνα παρακολούθησαν από τις κερκίδες πολλοί επώνυμοι της Λέσβου αλλά και ο Αντιπεριφερειαρχης Στρατής Κυτελης όπου εκ μέρους της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου βράβευσε την ομάδα του Μαρκου Σεφερλη. Στο γήπεδο βρίσκονταν και οι Αντιδήμαρχοι: Αθηνά Ιωσηφέλλη, Νίκος Καρασάββας και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος, Μιχάλης Ταμβακέλλης.
 Αισθητή ήταν η απουσία εκπροσώπου του δήμου αλλά και του ιδίου του Δημάρχου που σνόμπαρε της μεγάλες προσπάθειες του ιστορικού σωματείου του Παλλεσβιακου.

Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στον Σύλλογο Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Νομου Λέσβου.

Παράλληλα μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τις δυο εθελοντικές αιμοδοσίες που πραγματοποιούν ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Λέσβου.  Να σημειώσουμε ότι στο περιθώριο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία με μεγάλη μάλιστα συμμετοχή. Στην εθελοντική αιμοδοσία συμμετείχε και ο αντιπρόεδρος του Γαλανόλευκου Φάρου Λέσβου κος Νάσος Καζαντζής.

Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού τιμήθηκαν όλοι οι Φίλοι του Μάρκου Σεφερλη.
Την παρουσίαση της όμορφης εκδήλωσης είχε αναλάβει η Αφροδίτη Σταυρακη, ενώ η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗΣ διέθεσε, μπάλες, εξοπλισμό και ανθρώπους για να γίνει ο αγώνας, ο Γενικός Αρχηγός της Καλλονής κος Χωριανοπουλος βράβευσε όλα τα αστέρια του παρελθόντος που βρέθηκαν στον κατάμεστο ΤΑΡΛΑ.

Την επιμέλεια των αποδυτηρίων είχε επιμεληθεί εθελοντικά ο φροντιστής της Καλλονής κος Σαράντος Χατζηγιαννακης

Η ατμόσφαιρα ήταν πανηγυρική και οι Φιλοι του Μαρκου Σεφερλη καταχειροκροτήθηκαν και αποθεώθηκαν από 3.000 και πλέον θεατές, που κατέκλυσαν το γήπεδο.

Την εκδήλωση  χαιρέτισαν εκπρόσωπος του Συλλόγου Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Λέσβου, του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Λέσβου, ενώ τιμήθηκαν από τον Σύλλογο του Παλλεσβιακού οι Μάρκος Σεφερλής, Νίκος Γραμμένος καθώς και όλοι οι καλλιτέχνες – ποδοσφαιριστές με αναμνηστική πλακέτα, για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση.

Στο ημίχρονο το Χορευτικό Τμήμα του Χριστιανικού Κέντρου Νεότητος, έδωσε την δική του πινελιά χορεύοντας τα τραγούδια των καλλιτεχνών που θα έδωσαν το παρών.

Μεγάλος χορηγός ήταν η εταιρία του Γιώργου Καραβατάκη "Easystarter" όπου κάλυψε τα έξοδα μετακίνησης των καλλιτεχνών, η ΠΑΕ Καλλονής, ο Παναγιώτης Τρύφων, η Ταβέρνα «Η Μουριά» στην Σκάλα Συκαμνιάς, Στα μεγάφωνα του σταδίου ακουγόταν η φωνή του Δημήτρη Μαμουλή.

Η αποστολή της ομάδας καλλιτεχνών– ποδοσφαιριστών αποτελούνταν από τους, Μάρκο Σεφερλή, Νίκο Γραμμένο, Γιάννη Καπετάνιο, Κώστα Σόμμερ, Κυριάκο Κυανό, Γιώργο Δασκουλίδη, Νίκο Σαργκάνη, Χουάν Ραμόν Ρότσα, Λύσανδρο Γεωργαμλή, Σπύρο Λιβαθηνό, Στέλιο Κρητικό, Στέλιο Χανταμπάκη, Γιώργο Μανίκα, Γιάννη Ζουμπαντή, Νόνι Λίμα και Γιάννη Αιβάζη.

Την αποστολή της ομάδας συνόδευε και η Σάσα Μπάστα όπου και έπαιξε στο φιλικό αλλά τραυματίστηκε σε ένα μαρκάρισμα και αντικαταστάθηκε ευτυχώς χωρίς να έχει κάτι σοβαρό.

Μετά το τέλος του φιλικού όλοι οι Παράγοντες, παίχτες, προσωπικό του Παλλεσβιακου παρέθεσαν γεύμα στην ομάδα των Φίλων του Μάρκου Σεφερλη στο Εδεσματοπωλειο μετά μουσικής «Εντός πόλεως» στην προκυμαία Μυτιλήνης όπου και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τα λόγια φυσικά και είναι περιττά όποτε σας αφήνουμε να δείτε παρακάτω όλα τα αποκλειστικά πλάνα του LesvosPost.com…….


Δειτε τα αποκλειστικά πλάνα που κατέγραψε το LesvosPost.com από την όμορφη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Παλλεσβιακού


Δείτε τι είπαν μπροστά στην κάμερα του L.P ο Μάρκος Σεφερλης, ο Κυριάκος Κυανος, ο Λύσανδρος Γεωργαμλής και ο Νίκος Σαργκανης





ΦΩΤΟ, Βοηθός ρεπορτάζ: Μαριλενα Σαχινι (Ρεπόρτερ-συνεργάτης LesvosPost.com)

ΦΩΤΟ-Υποστήριξη: Στεφάνου Ραφαήλ-Αναστάσιος 

ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ αποκλειστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα