201 φιάλες αίματος από αυτούς 48 νέοι αιμοδότες στην τριήμερη εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Μυτιλήνης

Η νεολαία της Μυτιλήνης ευαισθητοποιήθηκε και   προσήλθε μαζικά στην Εθελοντική Αιμοδοσία μας


Η τέταρτη και τελευταία τριήμερη εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Μυτιλήνης για το έτος 2015 ανακούφισε σημαντικά το νοσοκομείο του νησιού μας  την στιγμή που αυτό αντιμετωπίζει τρομερές ελλείψεις σε αίμα .

Και πάλι για την προετοιμασία και την διεξαγωγή της εργαστήκαν δεκάδες μέλη του Συλλόγου μας αλλά και επαγγελματίες που προσφέρθηκαν εθελοντικά να βοηθήσουν ο καθένας στο δικό του τομέα.

Προσήλθαν 265 συμπολίτες μας από τους οποίους έδωσαν αίμα οι 201 και από αυτούς 48 είναι νέοι αιμοδότες ( 1:4 ήταν νέοι Εθελοντές Αιμοδότες), δίνοντας μία σημαντικότατη ανάσα στον Σταθμό Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου μας ώστε να αντιμετωπίσει χρόνια και έκτακτα προβλήματα συνανθρώπων μας.

Τέλος της επόμενες ήμερες οι 44 πρώτες αιτήσεις υποψιών Δοτών Μυελού των Οστών (πολλές από τις οποίες συμπληρωθήκαν τις μέρες της αιμοδοσίας) θα ταξιδέψουν προς το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών και το ΚΕΔΜΟΠ με την ευχή, σύντομα να βρεθούν συμβατοί με κάποιον συνάνθρωπο μας που πάσχει από κάποια ασθένεια του αίματος ώστε να του χαρίσουν το πολυπόθητο δώρο της Ζωής.        

Ευχαριστίες από το Δ.Σ. σ’ όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχή έκβαση  αυτής της αιμοδοσίας, το Επιμελητήριο Λέσβου, τους γιατρούς και το νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό του Σταθμού Αιμοδοσίας του  Νοσοκομείου μας,   κυρίως τους πάρα πολλούς εθελοντές αιμοδότες.
Το Δ.Σ του Συλλόγου