13.000.000 μοιράζει το ΤΖΟΚΕΡ μετά από νέο τζακ ποτ- Και αν σου κάτσει;

13.000.000 μοιράζει το ΤΖΟΚΕΡ μετά από νέο τζακ ποτ- Και αν σου κάτσει;

Η κλήρωση του Τζόκερ (Κυριακή 06/12/2015, αριθμός κλήρωσης 1659), μοίραζε σχεδόν 11 εκατομμύρια ευρώ στους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας.

Δείτε τους τυχερούς αριθμούς που αναδείχθηκαν στην κλήρωση (06 Δεκεμβρίου): 1, 4, 8, 12, 42 και Τζόκερ ο αριθμός 16.

Τζακ ποτ σημειώθηκε και στη χθεσινή κλήρωση και στην επόμενη το Τζόκερ θα μοιράσει το αστρονομικό ποσό των 13 εκατομμυρίων ευρώ!


Ο Richard Wiseman, ερευνητής του Πανεπιστημίου Hertfordshire στην Αγγλία, φημίζεται για τις προχωρημένες έρευνες που έχει κάνει σε ιδιαίτερους τομείς της ψυχολογίας, μεταξύ αυτών και η τύχη. Σύμφωνα με τον ίδιο, χρειάζεται να ακολουθήσεις 4 βασικές αρχές για να προσελκύσεις την καλοτυχία στη ζωή σου. Ίσως έτσι προσελκύσεις και τα 11 εκατ. ευρώ του ΤΖΟΚΕΡ… Ποιες, λοιπόν, είναι αυτές οι αρχές; Δες τις ευκαιρίες και κυνήγησε την τύχη σου: Οι άτυχοι άνθρωποι παραλείπουν να κυνηγήσουν την τύχη τους γιατί εστιάζουν πολύ σε κάτι άλλο, κάτι που τελικά τους στερεί την ευκαιρία. Μην το βάζεις κάτω όταν αισθάνεσαι άτυχος: Μην αφήνεις την κακοτυχία μιας στιγμής να σε καταβάλει. Οι τυχεροί άνθρωποι δεν πιάνονται γύρω από ένα ατυχές γεγονός, αλλά το προσπερνούν και συνεχίζουν να προσπαθούν ακόμη περισσότερο. Πάρε τυχερές αποφάσεις ακολουθώντας το ένστικτό σου: Υπάρχουν στιγμές που δεν μπορείς να το εξηγήσεις αλλά έχεις δυνατό προαίσθημα, κάτι σε «τρώει», μια φωνή σου λέει «κάντο». Μην αγνοείς το ένστικτό σου! Όταν νιώθεις τυχερός τότε οι αποφάσεις σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε κάτι ευχάριστο. Έχε προσδοκία για τύχη και τύχη θα σου έρθει: Οι τυχεροί άνθρωποι ελπίζουν ότι κάτι καλό θα τους συμβεί και το περιμένουν. Και τελικά αυτό επιβεβαιώνεται. Εάν εσύ «γλωσσοτρώς» τον ίδιο σου τον εαυτό και αισθάνεσαι γκαντέμης, τότε θα συμπεριφέρεσαι και σαν γκαντέμης. Δες το αλλιώς! Πίστεψε στη τύχη σου και υιοθέτησε μια αισιόδοξη στάση ζωής. Ονειρέψου για λίγο ότι είσαι εσύ ο υπερτυχερός και χαμογέλα!

Καλή επιτυτχία σε όσους συμμετείχαν στην σημερινή κλήρωση!


Πηγη newsit.gr