Δείπνο σε καλό κλίμα από την διοίκηση στους παίχτες και τεχνικό επιτελείο της Καλλονής-Ταξίδεψε με τσάρτερ για το ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΚΑΛΛΟΝΗ

Ενόψει του δύσκολου αγώνα του Σαββάτου στα Γιάννινα απέναντι στον τοπικό ΠΑΣ η διοίκηση της Καλλονής συσπείρωσε παίχτες και τεχνικό επιτελείο καθώς τους έκανε δείπνο σε εστιατόριο της Μυτιλήνης.


Αναλυτικά το Δ.Τ της ΠΑΕ αναφέρει:

Σε εστιατόριο της Μυτιλήνης και συγκεκριμένα στην περιοχή της Επάνω Σκάλας, συγκεντρώθηκαν χτες το βράδυ μέλη της διοίκησης, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές για να δειπνήσουν μαζί. 
Το δείπνο παρέθεσε η διοίκηση της ομάδας μας και έγινε σε πολύ καλό κλίμα.


Ταξίδεψε με την Καλλονή στα Γιάννενα!

Με πτήση τσάρτερ θα ταξιδέψει η αποστολή της Καλλονής την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου για το εκτός έδρας παιχνίδι της με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που θα διεξαχθεί το Σάββατο, στις 17:15, στο Στάδιο «Ζωσιμάδες». Στην μετακίνηση με την Καλλονή μπορούν να συμμετάσχουν και φίλαθλοι με το αντίτιμο της συμμετοχής να είναι  στα 89 ευρώ για τα δύο δρομολόγια, συμπεριλαμβανομένων και των φόρων αεροδρομίου.


Η πτήση από Μυτιλήνη-Γιάννενα θα αναχωρήσει την Παρασκευή στις 17.00 και η επιστροφή θα γίνει το Σάββατο αμέσως μετά το παιχνίδι. Οι διαθέσιμες θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ενώ για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  στα Γραφεία της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Ελ. Βενιζέλου 5, Μυτιλήνη, τηλ. 22510-23551).