Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα Καλλονή-Σκοντα Ξάνθη στο στάδιο Μυτιλήνης-ΜΟΝΟ με ΑΜΚΑ και ταυτότητα η έκδοση τους

Η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Super League Ελλάδα 2015-16 ΚΑΛΛΟΝΗ - ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015 στις 17:15, θα γίνει ως εξής:


Πέμπτη και Παρασκευή 09:00-17:00 από τα γραφεία της ομάδας
και Σάββατο από τις 10:00 - 14:00 από τα γραφεία της ομάδας και από τις 15:00 από τα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης.

Οι τιμές των εισιτηρίων στον συγκεκριμένο αγώνα έχουν ως εξής:

ΤΜΗΜΑ 1-5
€10

ΤΜΗΜΑ 2-4
€15

ΤΜΗΜΑ 3 (VIP)
€25

Αγοράστε το εισιτήριό σας ηλεκτρονικά πατώντας ΕΔΩ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ.

-              Για την έκδοσή του απαιτείται η καταγραφή των στοιχείων του φιλάθλου και είναι απαραίτητο γι'αυτό το λόγο να φέρει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα ή διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο.
-              Τα στοιχεία που απαιτούνται για την έκδοση του εισιτηρίου ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ είναι τοεπίθετο, το όνομα και ο αριθμός ΑΜΚΑ.
-              Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται.
-              Για την είσοδο στο γήπεδο πέραν του εισιτηρίου απαιτείται η ταυτοποίηση (με Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο) του ονόματος του κατόχου του.
Ζητούμε την κατανόηση των φιλάθλων που θα προσέλθουν στα εκδοτήρια ή στα άλλα σημεία (γραφεία) για την έκδοση εισιτηρίου καθώς απαιτείται περισσότερος χρόνος για την καταγραφή των στοιχείων και την έκδοση του ηλεκτρονικού ονομαστικού εισιτηρίου.

Προτρέπουμε τους φιλάθλους μας, για την αποφυγή ταλαιπωρίας, να προσέρχονται αρκετή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στις εισόδους καθώς ο έλεγχος και η ταυτοποίηση απαιτούν περισσότερο χρόνο.

Με νεότερη ανακοίνωση θα σας ενημερώσουμε για την διαδικασία έκδοσης κάρτας φιλάθλου του Υπουργείου Αθλητισμού, με τα στοιχεία και τις διαδικασίες που απαιτούνται.
Θυμίζουμε πως στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης λειτουργεί σύστημα εποπτείας με κάμερες για την πρόληψη φαινομένων βίας.


Ο αθλητικός νόμος προβλέπει βαριές ποινές για όσους καταγραφούν να προβαίνουν ή συμμετέχουν σε πράξεις βίας.