Παραμένει ο σκουπιδότοπος που δημιούργησαν οι μετανάστες στο αλσύλλιο δίπλα στην λέσχη αξιωματικών Μυτιλήνης (ΦΩΤΟ)

Από κοντά είδαν οι κάτοικοι γύρω από την περιοχή στο Αλσύλλιο δίπλα στην Λέσχη Αξιωματικών Μυτιλήνης το δράμα των εκατοντάδων-χιλιάδων μεταναστών.


Όπως μας κατήγγειλαν κάτοικοι της περιοχής αυτό που αντίκριζαν την προηγούμενη εβδομάδα στο Αλσύλλιο δεν μπορεί να αποτυπωθεί ούτε φωτογραφικά αλλά ούτε και τηλεοπτικά όπως μας το δίνουν τα ΜΜΕ.

Όπως μας δήλωσαν αξιωματικοί που στεγάζονται στις κατοικίες των αξιωματικών «Είδαμε εξαθλιωμένους ανθρώπους να κοιμούνται στο χώμα, είδαμε μικρά παιδιά ξυπόλητα και με βρεγμένα ρούχα.»

Το αλσύλλιο ήταν μέχρι πριν μια εβδομάδα γεμάτο από πρόσφυγες, όπου κι αν γυρνούσε το μάτι σου έβλεπες να ξεπροβάλλουν άνθρωποι, νέοι, γέροι και μικρά παιδιά.

Μετά όμως και την μαζική φυγή μεταναστών με τα έκτακτα δρομολόγια πλοίων αλλά και με τα δρομολόγια της γραμμής το αλσύλλιο άδειασε αλλά τα σκουπίδια παρέμειναν στην θέση τους για να θυμίζουν την κατάσταση που επικρατούσε πριν μερικές ημέρες στην περιοχή.
Οι κάτοικοι αναρωτιούνται αν ποτέ θα απολυμανθεί και θα καθαριστεί το αλσύλλιο από τα σκουπίδια και τα περιττώματα που άφησαν πίσω τους οι εξαθλιωμένοι άνθρωποι…

Όπως μας δήλωσαν κάτοικοι της περιοχής όλη η περιοχή μυρίζει από τα σκουπίδια και δεν μπορούν να βγουν από τις πόρτες τους αλλά ούτε και να ανοίξουν τα παράθυρα τους…


Δείτε τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες…..



Έτσι ήταν πρίν το αλσύλλιο