Προς τα πού είναι η έξοδος από την πόλη της Μυτιλήνης;; ΔΕΙΤΕ ΧΑΜΗΛΑ.. Θα σας δείξει τον δρόμο η πινακίδα… (ΦΩΤΟ)

Η Λέσβος του πολιτισμού και του Τουρισμού....... 

Για να έχεις τουρισμό και πολιτισμό πρέπει να έχεις τουλάχιστον τις βασικές υποδομές…

Δυστυχώς ούτε αυτές τις έχουμε εδώ στην Λέσβο από την αδιαφορία των υπευθύνων που διαθέτουν καρέκλες είτε είναι δημαρχείο είτε είναι περιφέρεια….

Εδώ και μήνες η ΜΟΝΗ πινακίδα που έδειχνε την έξοδο από την πόλη της Μυτιλήνης και συγκεκριμένα όπως αναγραφεί η πινακίδα έδειχνε το δρόμο για τον Πολιχνιτο, το Πλωμαρι και την Καλλονή δηλαδή τα ποιο τουριστικά μέρη του νησιού μας ήταν πεσμένη κάτω και μάλιστα ανάποδα…. Πριν μερικές μέρες τελικά κάποιος την γύρισε στην κανονική της θέση…..αλλά η πινακίδα παρέμεινε κάτω στο πεζοδρόμιο….

Αν δεν γίνουν οι βασικές υποδομές για να έρθουν οι επισκέπτες του νησιού μας και να ξέρουν φυσικά πως θα βγουν έξω από την πόλη της Μυτιλήνης… τότε να μην περιμένουμε τίποτα, καλά είμαστε και μόνοι που τουλάχιστον ξέρουμε προς τα πού είναι η Καλλονή, το Πλωμαρι κτλ…

 Η Λέσβος του πολιτισμού και της καρεκλάς λοιπόν….

Απάντηση του Δήμου Λέσβου στο lesvospost.com

Σχετικά με ανάρτησή σας, που απεικονίζει πινακίδα οδοσήμανσης να βρίσκεται στο έδαφος, στην έξοδο της πόλης της Μυτιλήνης, στην περιοχή "Πλάτανος", σας ενημερώνουμε οτι η εν λόγω πινακίδα έχει επανατοποθετηθεί στο αρχικό της σημείο, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και απο τις φωτογραφίες, που επισυνάπτουμε.

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία.

Σημείωση από το lesvospost.com

Η πινακίδα είχε αποκατασταθεί από το πρωί… και φυσικά μετά από κράξιμο που έφαγαν κάποιοι του Δήμου από γνωστό πρόσωπο σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.. Περα από την αποκατασταση η πινακίδα ήταν σε εκείνο το σημείο πεσμένη εδώ και μήνες και εφόσον είδη έχει μπει ο Αύγουστος..

Μπράβο πάντως στον Δήμο Λέσβου που έστω και αργά τακτοποίησε το θέμα με την πινακίδα..


Πάντως δεν είναι η μόνη πινακίδα που χρίζει επισκευή….

ΠΡΙΝ



ΜΕΤΑ
ΜΕΤΑ