Μεγάλη συναυλία με τον Σωκράτη Μάλαμα στο Κάστρο Μυτιλήνης από τον Ατρόμητο Ανεμωτιας 12 Αυγούστου ‘15- Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com

Ο Σωκράτης Μάλαμας, ένας από τους πιο σημαντικούς Έλληνες τραγουδοποιούς, μετά από καιρό έρχεται και πάλι στη Μυτιλήνη  και  θα μας περιμένει για μια μοναδική συναυλία που διοργανώνει ο Ατρόμητος Ανεμωτιας και χορηγός επικοινωνίας είναι το LesvosPost.com.


Η τριαντάχρονη πορεία του τον ακολουθεί στη σκηνή με πολλά τραγούδια που, όχι μόνο αντέχουν στον χρόνο και τραγουδιούνται με πάθος από τους ακροατές του, αλλά κάθε φορά «συστήνονται» εκ νέου από τον ίδιο, ανάλογα με την διάθεση πειραματισμού και την έμπνευση της στιγμής που προκύπτει στα live του.

Η φωνή και τα τραγούδια του έχουν μια ιδιαιτερότητα. Τραγούδια υπαρξιακά, μοναχικά, ερωτικά, κοινωνικά. Ο Σωκράτης Μάλαμας ανήκει στην κατηγορία εκείνων των καλλιτεχνών που θέλεις να ξανακούσεις οπωσδήποτε.

Ο Σωκράτης Μάλαμας δεν ακολούθησε ποτέ κανόνες, δεν βολεύτηκε ποτέ σε ευκολίες, δεν είχε πεπατημένες. Κάθε φορά αιφνιδιάζει το κοινό του γιατί, όταν ανεβαίνει στη σκηνή, δεν έχει πρόγραμμα, απλώς ακολουθεί το ένστικτο και την καρδιά του. Ο αυθορμητισμός και η αυθεντικότητα του τον έχουν ξεχωρίσει ως έναν μοναδικό τραγουδοποιό που ξέρει να εκπλήσσει, ακόμα και στα «κλασικά» πλέον κομμάτια του.

Μαζί του οι:

Λαμπρινή Καρακώστα / τραγούδι
Νίκος Μαγνήσαλης / τύμπανα
Γιάννης Παπατριανταφύλλου/ κοντραμπάσο
Φώτης Σιώτας/ βιολί, βιόλα
Κυριάκος Ταπάκης/ λαούτο, μπουζούκι
Κλέων Αντωνίου/ ηλεκτρική κιθάρα

Ώρα έναρξης: 21:30

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: 10€
Γενική είσοδος: 12€

Σημεία προπώλησης Μυτιλήνης: Καφέ Hacienda, Πρακτορείο Mytonis, Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Σημεία προπώλησης Καλλονής: Καφέ Quest, Trendy


Facebook Event:


Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com