ΤΕΛΙΚΟ ΤΩΡΑ: Καλλονή-Ηρακλής 0-1 (ΦΩΤΟ)

Νίκη με 0-1 για τον Ηρακλή στην πρεμιέρα της 1ης αγωνιστικής super league 2015-2016 μέσα στο κατάμεστο σταδιο Μυτιλήνης, με την Καλλονή να θέλει ακόμα πολύ δουλειά για να πιάσει την απόδοση που μπορεί.


Η Καλλονή καθόλα την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου προσπαθούσε να αναπτυχτεί αλλά οι παίχτες του Ηρακλή δεν της άφησαν περιθώρια και έτσι στο 7΄ο πρώην παίχτης της Καλλονής και νυν του Ηρακλή Εμανουελ Περονε τιμώρησε την ολιγωρία των αμυντικών της Καλλονής και έγραψε το 1-0, με αυτό το σκορ και με πολλές ευκαιρίες από τον ΗΡΑ οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια….Η Καλλονή ζητά και ένα πέναλτι που δεν δόθηκε

Στο 2ο ημίχρονο η Καλλονή μπήκε σαφώς καλύτερη και με τις αλλαγές η ομάδα άρχισε να κάνει φάσεις και να επιτίθεται στην εστία του Ηρακλή αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.

Να τονίσουμε ότι υπήρχαν και περίπου 100 οπαδοί του Ηρακλή οι οποίοι προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου αλλά και κατά την διάρκεια του 2ο απείλησαν με επεισόδια απέναντι των φιλάθλων της Καλλονής αλλά η παρέμβαση ανδρών των ΜΑΤ ηρέμησε τα πνεύματα.

 Μάλιστα ανέβηκε από τους οπαδούς του ΗΡΑ  και ένα προκλητικό πανό που έγραφε «Μετανάστες καλώς ήρθατε, τουρίστες γαμ…..».. Το πανό ήταν γραμμένο στα αγγλικά

Πολλοί προκλητικοί οι οπαδοί του ΗΡΑ οι οποίοι πετούσαν ακόμα και μπουκάλια σε κερκίδα με οικογένειες και παιδιά..

ΦΩΤΟ LesvosPost.com

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται. Μείνετε συντονισμένοι για το 3ο ημίχρονο του αγώνα με φωτογραφίες και βίντεο σε λίγο από το LesvosPost.com..

Καλύτερες φάσεις αγώνα

72' Απίστευτη γκάφα του Κεϊτά ο οποίος θα χάσει τη μπάλα στην περιοχή! Ο Κυριακίδης φάτσα με το τέρμα θα πλασάρει άουτ! 
20:29
Τρομερή ενέργεια από τον Τσιλιανίδη! Ξεπέρασε τρεις αντιπάλους και τον γκρέμισε ο
20:24
51' Ζητούν πέναλτι οι παίκτες της Καλλονής. Ο Μανούσος πήρε την κεφαλιά με τη μπάλα να βρίσκει πάνω στον Ίντζογλου. Δύσκολη φάση. 
20:18
Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο!

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

19:38
Ο Λάζαρ βρέθηκε με τη μπάλα στην περιοχή και έχοντας πεδίο να σουτάρει, έκανε όμως το κάτι παραπάνω. Μεγάλη ευκαιρία εδώ για τον Ηρακλή. Την πάσα έδωσε ο Μπουκουβάλας. 
19:37
21' Σουτ του Τσαμπούρη, ο Χουάντερσον δεν ανησυχεί. 
19:34
19' Φάουλ για την Καλλονή με τον Τσαμπούρη, δεν ανησυχεί ο Χουάντερσον από την κεφαλιά του Αναστασιάδη. 
19:31
16' Εκτέλεση κόρνερ από τον Τσαμπούρη, ο Αναστασιάδης πιο ψηλά απ όλους θα στείλει τη μπάλα άουτ. 
19:27
12' Τετ α τετ του Περόνε, μετά από κάθετη του Τσιλιανίδη, ο Χογκ θα τον σταματήσει με τα πόδια! 
19:25
10' Νέα τεράστια ευκαιρία για τον Ηρακλή να σκοράρει! Ο Περόνε από τα αριστερά έγινε κάτοχος της μπάλας, το σουτ του θα περάσει άουτ. 
19:23
Ωραία μπαλιά του Τσιλιανίδη στον Περόνε στην περιοχή, αυτός με σουτ θα σκοράρει εναντίον της πρώην του ομάδας.
19:22
7' Γκοοοοοοοοοοοολ!! 1-0 ο Ηρακλής με τον Περόνε!
19:20

6' Σκληρό φάουλ του Τσαμπούρη στον Ρομάνο. Γλύτωσε την κάρτα ο έμπειρος αμυντικός.