Ψήνεται η μεγάλη επιστροφή του Μιχάλη Κριπιντήρη στον Αιολικό Μυτιλήνης

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Αιολικό βρίσκεται πλέον ο Μιχάλης Κριπιντήρης, ο οποίος φαίνεται να τα έχει βρει με την διοίκηση της ομάδας και περιμένει να έχει τις τελικές συνομιλίες με τον Παναγιώτη Τρύφων, ώστε να οριστικοποιηθεί η συμφωνία των δυο πλευρών.


Ο έμπειρος μέσος, αν και δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στην Καλλονή τις τελευταίες χρονιές, όποτε χρειάστηκε να αγωνιστεί ήταν εκ των κορυφαίων και αν, τελικά, προχωρήσει η συμφωνία με τον Αιολικό θα πρόκειται για μια πολύ μεγάλη μεταγραφή που ανεβάζει επίπεδο την ομάδα.

Από κει και πέρα το μεταγραφικό πλάνο που έχουν θέσει από κοινού διοίκηση και Διγκόζης λέει ότι η ομάδα μετά την παραμονή των ντόπιων ποδοσφαιριστών που βρίσκονταν πέρυσι στο ρόστερ και την ανανέωση της συνεργασίας με τους Γάλα, Παπαζούδη, Μπακάλη, Μίχο και Μανουσάκη έχει ως στόχο την απόκτηση άλλων πέντε ποδοσφαιριστών.

Σίγουρα θα αποκτηθεί ένας στόπερ, ένας επιθετικός και ένα δεξί μπακ, ενώ ο Διγκόζης έχει εισηγηθεί και την απόκτηση δυο μέσων, ενός αμυντικού χαφ και ενός πιο δημιουργικού παίκτη. Ο νέος τεχνικός της ομάδας αναχώρησε για την Αθήνα και αναμένεται να επιστρέψει μέχρι την Παρασκευή στο νησί για μόνιμη εγκατάσταση. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 23 Ιουλίου.

Πηγή ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ