Καθαρισμός τοίχων από τις ασχήμιες των συνθημάτων και γραφίτη ξεκίνησε ο Δήμος Λέσβου-Για πόσο όμως θα κρατηθούν καθαροί;

Τον καθαρισμό εξωτερικών τοίχων, από τα γκράφιτι και τα συνθήματα που δεν δημιουργούν καλή εικόνα για την πόλη της Μυτιλήνης και γενικότερα για το νησί μας, ξεκίνησε ο Δήμος Λέσβου.


Οι εν λόγω εργασίες εξωραϊσμού, αισθητικής αναβάθμισης και προστασίας του περιβάλλοντος, ξεκίνησαν από το κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα από τις οδούς Βουρνάζων και Ερμού.

«Συνεχίζουμε την προσπάθεια να δώσουμε μια πιο όμορφη, πιο φιλική εικόνα στην πόλη, όχι μόνο για εμάς που ζούμε και εργαζόμαστε εδώ, αλλά και για τους τουρίστες που  επισκέπτονται κάθε χρόνο στη Λέσβο. Οι δημόσιοι χώροι ανήκουν σε όλους και δεν έχει κανείς το δικαίωμα να τους ρυπαίνει ή να τους καταστρέφει. Η απαράδεκτη αυτή κατάσταση, δεν μπορεί να συνεχιστεί. Με τον καθαρισμό των τοίχων από συνθήματα και γκράφιτι, ο Δήμος Λέσβου, δίνει το στίγμα του στην κατεύθυνση της καθαριότητας, του ευπρεπισμού και της προστασίας της αισθητικής, στην πόλη και στα χωριά μας. Απευθύνω έκκληση, η προσπάθεια αυτή να γίνει σεβαστή από όλους».