Απίστευτη η υπουργός μετανάστευσης που ζει σε άλλο κόσμο….Δήλωσε πως φταίνε οι δήμαρχοι για τους μετανάστες..!!!

Στους Δημάρχους "έριξε" την ευθύνη για την εικόνα, μετανάστες να συγκεντρώνονται και να διαμένουν σε κεντρικά σημεία πόλεων της Χώρας, με αφορμή το πρόσφατο γεγονός με το Πεδίο του Άρεως, η Αναπληρώτρια Υπουργός για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, μιλώντας, σήμερα το πρωί, στην  ΕΡΤ1.


Η Αν. Υπουργός έκανε λόγο για «απροθυμία» και «μη συνεργασία» Δημάρχων, στο να βρεθούν και να οργανωθούν κατάλληλοι χώροι φιλοξενίας μεταναστών - προσφύγων, «ακόμη και να καθαριστούν χώροι με μετανάστες, θεωρώντας πως, αν κάνουν κάτι τέτοιο μονιμοποιούν μία κατάσταση στον Δήμο τους», όπως χαρακτηριστικά είπε.

«Δεν έχω καμία κόντρα με τον κ. Καμίνη»

Η Αν. Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής ερωτηθείσα αν υπάρχει "κόντρα" με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, απάντησε:

«Καμία κόντρα με τον κ. Καμίνη. Έχουμε συζητήσει επανειλημμένως για το θέμα, ανεξάρτητα αν μας έχει προτείνει χώρους που δεν του ανήκουν».

Σκληρή επίθεση στον Δήμαρχο Κω

Η κα. Χριστοδουλοπούλου, αναφερόμενη στην «αρνητική στάση» Δημάρχων, ανέφερε ως «χαρακτηριστική περίπτωση» - όπως είπε - τον Δήμαρχο Κω, Γιώργο Κυρίτση, ο οποίος - σύμφωνα με την αν. Υπουργό - επιθυμεί τη μίσθωση ενός πλοίου, που κάθε φορά μετανάστες - πρόσφυγες θα φτάνουν στο νησί του, να τους μεταφέρει σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

«Μία μέρα του είχα πει (σ.σ. Δημάρχου Κω) μήπως θέλεις να τους βουλιάζουμε και να τους πνίγουμε», συμπλήρωσε η κα. Χριστοδουλοπούλου.


Πηγη epoli.gr