Η αποστολή της Καλλονής για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ιταλία- 4 παίκτες από την Κ20-Χωρίς Λεοζινιο που διαπραγματεύεται

Η αποστολή της Καλλονής για την Ιταλία η οποία θα αναχωρήσει την Κυριακή στις 19 Ιουλίου και θα λάβει μέρος και στο φιλικό με τον Ατρόμητο αύριο Σάββατο στις 20:30 αποτελείται από 25 ποδοσφαιριστές, τέσσερις εξ αυτών από την U20 της ομάδας.


Αναλυτικά τα ονόματα των παικτών είναι:

Χογκ, Δαύκος, Ούκα, Κρολ, Αναστασιάδης, Μανούσος, Βαλιός, Γιώργου, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Ξύδας, Μπουρούς, Γιουκαρής, Χατζηδημητρίου, Ουνγιαλίδης, Μάρκοβιτς, Κλαντρούμπσκι, Κειτά, Αντέτζο, Καλτσάς, Μαλλής, Τζελίδης (Κ20), Γκαμάγκας (Κ20), Τριανταφύλλου (Κ20), Λαμπράκης (Κ20)

Για αύριο το πρωί στις εννέα μετατέθηκε η σημερινή προπόνηση της Καλλονής μας στο προπονητικό κέντρο του Ατρόμητου στο Μαζαράκειο. 


Σύμφωνα με δημοσίευμα από τα ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ Το θέμα της παραμονής ή όχι του Λεοζίνιο, στην Καλλονή, είναι από τα κυρίαρχα στην ομάδα την περίοδο αυτή, καθώς οι άνθρωποί της θέλουν να «κλείσουν» θετικά την υπόθεση και να κρατήσουν για μια ακόμη σεζόν τον βραζιλιάνο στο ρόστερ. Ο Λεοζίνιο εξακολουθεί να βρίσκεται στην Βραζιλία και αναμένεται την Κυριακή να επιστρέψει στο νησί, προκειμένου να έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ, Νίκο Μιχαλάκη, ώστε να συζητήσουν το μέλλον του στην ομάδα.
Ο έμπειρος μέσος έχει μια καλή πρόταση από την Κύπρο την οποία και εξετάζει σοβαρά, ωστόσο πρώτη του επιλογή ήταν και παραμένει η Καλλονή εφόσον λυθεί το οικονομικό. Άλλωστε αυτό το φανερώνει και το γεγονός ότι ο Λεοζίνιο δεν έχει καν μαζέψει τα πράγματά του από το νησί, καθώς δεν θέλει και για οικογενειακούς λόγους να αλλάξει περιβάλλον.
«Αγκάθι« βέβαια στην επιθυμία και των δυο πλευρών είναι το οικονομικό, καθώς η Καλλονή οφείλει ένα ποσό γύρω στις 100.000 ευρώ στον βραζιλιάνο και αυτά τα χρήματα μαζί με το νέο του συμβόλαιο θέλει να διασφαλίσει η πλευρά του παίκτη. Το θέμα, πάντως, θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες μιας και η Καλλονή αναχωρεί για την Ιταλία, προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και το τεχνικό επιτελείο θέλει να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.

Φιλικό αύριο στο Περιστέρι----5-1 με τους νέους

Στην Αθήνα θα δώσει η Καλλονή το πρώτο της δυνατό τεστ στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της προετοιμασίας. Η ομάδα της Λέσβου πριν την αναχώρησή της για την Ιταλία όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, θα αγωνιστεί με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, αύριο Σάββατο, στις 20:30. Το απόγευμα της Τετάρτης οι ποδοσφαιριστές της Καλλονής αγωνίστηκαν με αντίπαλο την U20 σε ένα φιλικό παιχνίδι, που η ομάδα των ανδρών επικράτησε με 5-1 με τα γκολ των Κλαντρούμπσκι (2), Μανούσου, Λαμπράκη και ένα αυτογκόλ, ενώ για τους νέους μείωσε ο Κυριάκου.