Οι Λεσβίες της Ερεσού Λέσβου το Σάββατο στην Εκπομπή του VICE στον ΑΝΤ1

Κάθε Σάββατο λίγο μετά τα μεσάνυχτα παρουσιάζουμε στον ΑΝΤ1 τα καλύτερα ντοκιμαντέρ ελληνικής και ξένης παραγωγής που έχουν προβληθεί στο VICE.


Ο δεύτερος κύκλος εκπομπών μεταδίδεται από τα γραφεία μας στην Αθήνα ενώ την παρουσίαση έχει αναλάβει ένα μέλος της ομάδας μας, η Δάφνη Καραβοκύρη.

Τον πιο δημοφιλή λεσβιακό προορισμό του πλανήτη, την Ερεσσό της Λέσβου, θα γνωρίσουμε αυτό το Σάββατο 6 Ιουνίου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στην εκπομπή VICE στον ANT1.

Πρόκειται για την τηλεοπτική πρεμιέρα της σειράς μινι-ντοκιμαντέρ Beyond Gender by VICE, της πρώτης ελληνικής σειράς για την LGBTQ κοινότητα στην Ελλάδα. Η σειρά προβλήθηκε αρχικά στο netwix.

Στο πρώτο ντοκιμαντέρ για την Ερεσσό θα εξετάσουμε γιατί αυτή η μικρή ελληνική κωμόπολη είναι ένα από τα πιο ασφαλή μέρη για τις λεσβίες παγκοσμίως.

Θα δούμε επίσης πως εξωτικά ζώα όπως τίγρεις και κούγκαρ αγοράζονται και πουλούνται παράνομα στα προάστια των ΗΠΑ. Το λαθρεμπόριο άγριων και συχνά απειλούμενων ζώων είναι μια μεγάλη μπίζνα και συχνά, όπως θα δούμε, συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας κοινωνίας που εθελοτυφλεί.

Θα συναντήσουμε επίσης έναν Γερμανό ο οποίος εδώ και δεκαετίες ζει με μια αγέλη λύκων. Ο Λυκάνθρωπος εξηγεί στο VICE τους λόγους για τους οποίους προτιμά να συναναστρέφεται τα σαρκοβόρα αυτά ζώα από ότι τους συνανθρώπους του.


Πηγη vice.com