"Μάγεψε" ο Γιώργος Σαμπάνης το OXY CLUB στην Πέτρα Λέσβου (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Στην Πέτρα Λέσβου βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 21/6 ο γνωστός καλλιτέχνης Γιώργος Σαμπάνης.


Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε μια μοναδική εμφάνιση στο OXY CLUB και χάρισε στο κοινό, παλιές αλλά και νέες του επιτυχίες. 

 Η βραδιά ξεκίνησε με τους ANTONY PL+ Kiriakos D (Resident DJs of OXY Club).

Λίγο πριν τις 01:30 στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα του OXY CLUB ανέβηκε μαζί με την 6αμελη ορχήστρα του ένας καλλιτέχνης με πολλές επιτυχίες το τελευταίο διάστημα στο χώρο του τραγουδιού.

Ο λόγος για τον Γ. Σαμπάνη όπου τραγούδησε και ξεσήκωσε τον κόσμο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο αξεπέραστος Γιώργος Σαμπάνης, ο δημοφιλέστερος ίσως ροκάς Έλληνας τραγουδιστής και δημιουργός της εποχής του, κατάφερε, να «βουλιάξει»  το OXY CLUB καθώς το μεγαλύτερο club της Λέσβου έσφυζε από κόσμο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο Γιώργος Σαμπάνης ήταν ένας «Θεός» στο πρώτο live που κάνει στην Λέσβο, μας ταξίδεψε σε μαγικά όνειρα, αλλά αυτοί που έκλεψαν ακόμη περισσότερο τις εντυπώσεις, ήταν η νεολαία, ήταν οι Λέσβιοι, ήταν ο κόσμος που όχι μόνο άντεξε, αλλά κυριολεκτικά τον αποθέωσε σε παλιές και νέες του επιτυχίες...

Ο Γιώργος Σαμπάνης μαζί με την 6αμελη ορχήστρα του δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο, με το πάθος του και την δυναμική του σκηνική παρουσία  ξεσήκωσε τον κόσμο που τον περίμενε από νωρίς.

Η βραδιά κύλισε με τραγούδια που όλοι ξέρουμε και έχουμε αγαπήσει… Πολλά είδη μουσικής:  έντεχνα, λαϊκά, ροκ κομμάτια, έγιναν όλα ένα,!

Το LesvosPost.com όπου ήταν χορηγός επικοινωνίας και σε αυτό το event βρέθηκε εκεί και κατέγραψε καρέ-καρέ την εμφάνιση του σέξι τραγουδιστή.





Ρεπορτάζ-Φώτο Μαριλενα Σαχινι (Ρεπόρτερ-συνεργάτης LesvosPost.com)

More Info - Κρατήσεις:

OXY CLUB

Στον δρόμο μεταξύ Πέτρας και Μολυβου Λέσβου
Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 698-3820948
Official facebook OXY: OXY

Το LesvosPost.com θα είναι χορηγός επικοινωνίας σε όλα τα μεγάλα event του OXY CLUB….. Έρχονται μεγάλες εκπλήξεις….

Σας περιμένουμε και φέτος για ένα αξέχαστο καλοκαίρι!



Ένας χώρος πλήρως διαμορφωμένος , ανακατασκευασμένος , που ξεφεύγει από τα ελληνικά δεδομένα αγγίζει τα επίπεδα ευρωπαϊκών προδιαγραφών και είναι ικανός να ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη.
Το OXY CLUB και η ομάδα του με πρωτότυπα θεαματικά events , υπεροχές παρουσίες, επαγγελματίες χορευτές - χορεύτριες, με τους καλύτερους DJ’s στα decks που θα σας ξεσηκώσουν με ρυθμούς Mainstream , Deep House , Hip hop, ελληνικούς, ξένους, αλλά και με live εμφανίσεις επώνυμων καλλιτεχνών σας υπόσχεται αξέχαστες βραδιές διασκέδασης.

Το άψογο service θα είναι πάντα στην διάθεσή σας, καθώς επίσης και τα άνετα prive.
Το OXY CLUB θα σας προσφέρει την αίσθηση μιας προσιτής πολυτέλειας την οποία όλοι επιθυμούμε και αναζητούμε να απολαύσουμε. Σίγουρα θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στην νυχτερινή διασκέδαση. 



Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Λεσβιακό Καλοκαίρι 2015»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos


Δείτε εδώ ακόμα περισσότερα πλάνα από την μεγάλη Live εμφάνιση όπως και μι μίνι συνέντευξη του Γ. Σαμπάνη από το OXY