Κοντά σε νέα μεταγραφή η Καλλονή-Μετά τον Κρολ ο Μάρκοβιτς-Αναμένονται ανακοινώσεις

Σε νέο μεταγραφικό χτύπημα προχωράει η Καλλονή φέρνοντας στο νησί του Βορειανατολικού Αιγαίου τον Σέρβο φορ Μίροσλαβ Μάρκοβιτς.


Ο 25χρονος βρίσκεται εδώ και ημέρες στη χώρα μας και αφού πέρασε με επιτυχία ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματέυσεων με το σύλλογο της Λέσβου.

Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα απ’ την Καλλονή η συνεργασία των δύο πλευρών. 

Ο Μάρκοβιτς αγωνίστηκε απ’ το 2013 στην κορυφαία κατηγορία της Τσεχίας και στην Μπρνο πετυχαίνοντας δέκα γκολ σε 43 αγώνες και αναμένεται να αποτελέσει μαζί με τον Χουάνμα το φετινό επιθετικό δίδυμο της Καλλονής, μετά την αποχώρηση του Αντώνη Πετρόπουλου.  

Να θυμίσουμε πως η νέα μεταγραφή έρχεται μετά από εκείνη του Πολωνού Κρίστοφ Κρολ, αλλά και τις ανανεώσεις συμβολαίων των πολύτιμων Χουανμα, Χογκ, Καλτσά και Αναστασιάδη. 

Και Κρολ…..

Ο 28χρονος Πολωνός αριστερός μπακ Κρίστοφ Κρολ, αποτελεί το νέο μέλος της ομάδας της Μυτιλήνης, όπως προέκυψε απ’ το twitter του ποδοσφαιριστή, ύστερα από tweet του μάνατζερ του, Νταμιάν Τομτσικ.

Ο εκπρόσωπος του έγραψε: «Είναι επίσημο. Ο Κρίστοφ Κρολ υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ελληνική ομάδα ΑΕΛ Καλλονής».

Η σύζυγος του ποδοσφαιριστή Πατρίτσια Μίκουλα, απάντησε κάνοντας retweet: «Στο είπα πως πιστεύω σε σένα. Τίποτα δεν τελειώνει πριν το τέλος. Μην τα παρατάς ποτέ!».

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ανέφερε, επιβεβαιώνοντας τη συμφωνία με την Καλλονή: 

«Χρειαζόμουν ένα νέο μέλλον. Σε ευχαριστώ που είσαι δίπλα μου σ’ αυτή τη δύσκολη περίσταση. Ελλάδα ερχόμαστε!».

Ο Κρολ αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στο MLS και στην Μόντρεαλ Ίμπακτ μετρώντας δώδεκα συμμετοχές, ενώ το 2007 είχε πέρασμα απ’ τις ρεζέρβες της Ρεάλ Μαδρίτης.


Πηγή novasports.gr