Εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ Μυτιλήνης για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών

Το ΚΕΘΕΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ και το Πολυδύναμο Ψυχοδιαγνωστικό Κέντρο του ΚΕΘΕΑ διοργανώνουν εκδηλώσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.


Με κεντρικό μήνυμα «Το στίγμα μας είναι η ένταξη» στόχος των εκδηλώσεων είναι να μιλήσουμε ανοιχτά για την εξάρτηση και τη θεραπεία ενάντια στα στερεότυπα και τις προκαταλήψεις που στιγματίζουν τους χρήστες και τους στερούν την ευκαιρία για ισότιμη ένταξη στην κοινωνία.

Σας περιμένουμε όλους την Παρασκευή 26/06/2015

στο ενημερωτικό μας περίπτερο στην κεντρική αγορά της Μυτιλήνη (Ερμού) 10.00-14.00 το πρωί και 18.00– 20.00 το απόγευμα

και, την ίδια μέρα, στις 19.00 το απόγευμα στην εσπερίδα με θέμα: «Διπλή Διάγνωση» (Ψυχική Διαταραχή και παράλληλη χρήση ουσιών), στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Μυτιλήνης.

Οι μονάδες ΚΕΘΕΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ και Πολυδύναμο Ψυχοδιαγνωστικό Κέντρο παρέχουν υπηρεσίες ενημέρωσης, ατομικές και ομαδικές θεραπευτικές συνεδρίες για χρήστες ουσιών και τις οικογένειές τους, παρακολούθηση και πρόληψη σε θέματα σωματικής υγείας, δραστηριότητες εντός και εκτός των εγκαταστάσεών τους, διασύνδεση με δομές ψυχικής υγείας, κοινωνικές ή προνοιακές υπηρεσίες, παραπομπές σε προγράμματα απεξάρτησης όπου αυτό ενδείκνυται. 

Οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν και χωρίς λίστες αναμονής, τηρώντας το απόρρητο.

Ευχαριστούμε πολύ το Δήμο Μυτιλήνης για την παραχώρηση του περιπτέρου, το Σύλλογο Οικογένειας ΚΕΘΕΑ Μυτιλήνης και όλους εκείνους που συμβάλλουν υποστηρικτικά και εθελοντικά στην υλοποίηση αυτών των δράσεων.


(Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 22510 25670 & 22510 54862.)