Στην Μυτιλήνη για να υπογράψει στην Καλλονή βρίσκεται ο αριστερός μπακ Κριστόφ Κρολ

Ο 28χρονος (6/2/1987) Πολωνός αριστερός μπακ Κριστόφ Κρολ αφίχθη προχθές στη Μυτιλήνη προκειμένου να διαπραγματευθεί τη μεταγραφή του στην Καλλονή.

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κριστόφ Κρολ στην Καλλονή.


Ο Πολωνός αριστερός μπακ υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον σύλλογο της Λέσβου, ενώ ο μάνατζερ του ενημέρωσε με μία φωτογραφία τους θαυμαστές του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν αποκλείεται εντός της ημέρας οι νησιώτες να ανακοινώσουν την απόκτηση του 28χρονου παίκτη, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την Μόντρεαλ Ίμπακτ στο MLS.

Από εκεί και πέρα, στο μεταγραφικό στόχαστρο της ομάδας παραμένουν οι Θοδωρής Τριποτσέρης, Ντιέγκο Λεόν και Δημήτρης Διαμαντόπουλος, χωρίς να υπάρχει κάτι χειροπιαστό αυτή τη στιγμή. 

Πέρα βέβαια, από το βιογραφικό τού ποδοσφαιριστή, που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον (έχει περάσει από τις μικρές ομάδες της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ φέτος αγωνίστηκε στο MLS με τη Μόντρεαλ Ιμπακτ), αυτό για το οποίο είναι περισσότερο γνωστός είναι η σύζυγός του, Πατρίτσια Μίκουλα.

Από τα πιο διάσημα μοντέλα της Πολωνίας, η 32χρονη καλλονή έχει φωτογραφηθεί στο παρελθόν για το «Playboy», ενώ τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε τηλεστάρ της χώρας της. Αναμφίβολα, αν η μεταγραφή οριστικοποιηθεί, θα είναι ένας καλός λόγος για τους οπαδούς της Καλλονής να παρακολουθούν την ομάδα.


Πηγη sentragoal.gr