Βραβεύτηκαν από τον Γαλανόλευκο φάρο Λέσβου-Λήμνου οι βετεράνοι του Ολυμπιακού (ΦΩΤΟ)

Το Σάββατο πριν από το μεγάλο φιλικό Παλαιμάχων Παλεσβιακου-Ολυμπιακού σε μια όμορφη εκδήλωση σε ξενοδοχείο της Μυτιλήνης τιμήθηκαν μεγάλα αστέρια και ποδοσφαιρικοί μύθοι του ελληνικού ποδοσφαίρου από τον Γαλανόλευκο φάρο Λέσβου-Λήμνου που πάντα προάγει ήθος και υγιές φίλαθλο πνεύμα!


Ήταν μεγάλη χαρά και τιμή για τον Γαλανόλευκο φάρο Λέσβου-Λήμνου όπως μας είπε ο Αντιπρόεδρος Νάσος Καζατζης που βράβευσαν αυτούς τους δασκάλους του ποδοσφαίρου που μας έχουν μάθει τόσα πολλά!!

Ο αντιπρόεδρος του Γαλανόλευκου φάρου Λέσβου-Λήμνου μας δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον παιδικό μου φίλο Πέτρο Ξανθοπουλο και τον φίλο Τάσο Μητροπουλο για όλα αυτά που μας έχουν δώσει.»

Οι βραβευθέντες τόνισαν την μεγάλη προσφορά του Γαλανολευκου φάρου Λέσβου-Λήμνου σε ένα ακριτικό νησί και επίσης ο Τάσος Μητροπουλος είπε ότι ευχαριστεί προσωπικά τον αντιπρ, Νασο Καζαντζή για όλα!

Τιμήθηκαν οι Τάσος Μητροπουλος αρχηγός εθνικής Ελλάδος, Πέτρος Ξανθοπουλος, Αντώνης Γλύκας, Πέτρος Μιχος όπως επίσης και όλοι οι παλαίμαχοι του ΟΣΦΠ!

Στην βράβευση παραβρέθηκε και η ακαδημία της ιστορικής ΑΕΜ με τους υπευθύνους της, τους Παρη Καραϊσκάκη-Νασο Καζαντζή, Μιχάλη Τσελεμπη!


Οι λιλιπούτειοι παίχτες έμειναν εντυπωσιασμένοι από τους άσσους του ελλην. ποδοσφαίρου και φωτογραφηθηκαν μαζί τους.