4ης ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ στο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣΟΥ

ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΕΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑΣΟ


Δυναμικά συνεχίζουμε στην Αγιάσο τη συντονισμένη προσπάθεια που  ξεκινήσαμε το Νοέμβρη του 2013 για την Εθελοντική Αιμοδοσία. Η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Εθελοντών Αιμοδοτών Αγιάσου σε συνεργασία με το Σταθμό Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου προχωρούν:

Την Κυριακή, 28 Ιουνίου 2014 και ώρες 8:30΄ π.μ. – 3:30΄ μ.μ., στη διοργάνωση της 4ης ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ στο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣΟΥ.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ:

*           Όταν προκύψει έκτακτη ασθένεια ή ατύχημα δεν μπορούμε να βοηθήσουμε άμεσα το δικό μας άνθρωπο, αφού το αίμα που θα δώσουμε χρειάζεται 2-3 μέρες για να ελεγχθεί. Επομένως στα ψυγεία του Νοσοκομείου πρέπει πάντα να υπάρχουν  ελεγμένες μονάδες αίματος για κάθε έκτακτη ή τακτική ανάγκη.

*           Όσοι προσφέρουμε αίμα μόνο για συγγενείς ή φίλους δεν έχουμε αργότερα δικαίωμα να το ζητήσουμε για μας ή το περιβάλλον μας, ενώ αν ανήκουμε σε ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ μπορούμε να το ζητήσουμε. Αχρείαστο να είναι, αλλά επειδή δυστυχώς συμβαίνει να χρειάζεται, ας προνοήσουμε. Ας προσφέρουμε στο συγγενή, στο φίλο, στο συνάνθρωπο ζωή και ελπίδα.

*           Οι Εθελοντές Αιμοδότες δικαιούνται δωρεάν αιματολογικές εξετάσεις σχετικές με την αιμοδοσία, ώστε να προστατεύεται η υγεία τους. Οι μονάδες αίματος που θα συγκεντρώνονται θα δίνονται από 3 διαθέτες της Ομάδας Εθελοντών Αιμοδοτών Αγιάσου, ύστερα από εντολή των ίδιων των Εθελοντών Αιμοδοτών, αυστηρά βάσει γραπτού Κανονισμού που ενέκριναν οι ίδιοι οι Εθελοντές Αιμοδότες κατά την πρώτη Αιμοδοσία. Όσοι θέλουν οποιαδήποτε ενημέρωση για την Εθελοντική Αιμοδοσία μπορούν να τηλεφωνήσουν στο Σταθμό Αιμοδοσίας (κ. Βασίλη Μακαρώνη, τηλ. 2251351234).

*     Όσοι συγχωριανοί και συγχωριανές θέλουν να προεγγραφούν ας δώσουν τα τηλεφωνά τους (κατά προτίμηση τα κινητά) στους Συντονιστές που είναι οι: Αργύρας Γιάννης, Βερδούκα Γρηγορία, Κοτσώνης Βασίλης, Κουτσκουδής Μ. Παναγιώτης, Μιχαλαλάκη Φένια, Ρουγκέλλη Διαμάντω, Σκλεπάρης  Δημοσθένης, Ταλιάνη Νεραντζούλα, Τσουκαρέλλη Χρυσώ και Χατζηγιάννης Ι. Τάσος.


Η  ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΓΙΑΣΟΥ