ΓΚΟΛ και θέαμα στο κατάμεστο στάδιο Μυτιλήνης για τον Καρκίνο- Βετεράνοι Παλλεσβιακου-Ολυμπιακού 2-12 (ΦΩΤΟ)

Αλληλεγγύη στην πράξη από τους παλαίμαχους του Παλλεσβιακού και του Ολυμπιακού Πειραιώς, που στηρίζουν την προσπάθεια του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λέσβου.


Για το λόγο αυτό οι ερυθρόλευκοι της Λέσβου και του Πειραιά, αγωνιστήκαν χτες σε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα στο κατάμεστο από 3000 κόσμου Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Όλα τα έσοδα των εισιτηρίων θα διατεθούν στον Σύλλογο καρκινοπαθών Λέσβου.

Στο στάδιο Μυτιλήνης ήταν όλοι από εκπροσώπους ομάδων ,πολιτικοί, δήμος, περιφέρεια, βουλευτές, αστέρες του αθλητισμού, παράγοντες κτλ…

Φυσικά το πανηγυρικό κλίμα ολοκλήρωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων της ΘΥΡΑΣ 7 Μυτιλήνης.
Ένας ακόμα πολύ σημαντικός φιλικός αγώνας των Βετεράνων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στις 18:30 στη Μυτιλήνη κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του Παλλεσβιακού.

Τα έσοδα από την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα πάνε για φιλανθρωπικό σκοπό. Η ατμόσφαιρα ήταν πανηγυρική και οι Βετεράνοι του Θρύλοι καταχειροκροτήθηκαν και αποθεώθηκαν από 3.000 και πλέον θεατές, που κατέκλυσαν το γήπεδο. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι η 637η για τους Βετεράνους του Θρύλου!

Πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκε ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, οι ακαδημίες της ομάδας μας αλλά και ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Θρύλου. Ακόμα, τιμήθηκαν οι Γιώργος Δαρίβας, Γιώργος Σιδέρης και Γιώργος Δεληκάρης. Παρόντες ήταν ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Δημήτρης Αγραφιώτης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε. κ. Γιώργος Παύλου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού, επικράτησαν με 12-2 με σκόρερ τους Γκόγκιτς (τρις), Καλογερόπουλο (τρις), Κακλαμάνο (δις), Λουτσιάνο (δις), Καλύκα και Παχατουρίδη.

Για τον Ολυμπιακό ξεκίνησαν οι Κελεσίδης, Ξανθόπουλος, Παχατουρίδης, Αγγελής, Καλτσάς, Μπονόβας, Κακλαμάνος, Γκόγκιτς, Λουτσιάνο, Μητρόπουλος, Κοκολάκης.

Εν συνεχεία αγωνίστηκαν οι Καλογερόπουλος, Καλύκας, Κοψαχείλης, Ασπρογέρακας, Σταυρόπουλος, Σιδέρης, Λάλας, Γλύκας, Καλύβας, Καλαμάρας, Κουμαριάς, Σταμάτης.
Το παρών χωρίς να λάβουν μέρος στον αγώνα έδωσαν οι Δαρίβας, Γιούτσος, Γκαβέζος, Γιούτσος, Γκαϊτατζής, Τζανετουλάκος και Γυρούτσος.


ΦΩΤΟ Στρατης Τσιντοντας