3οι Παλλημνιακοί Αγώνες Στίβου KIDS’ ATHLETICS ΙΟΥΝΙΟΣ 2015

Η Αθλητική Ένωση Λήμνου και ο Α.Ο. Ηφαιστία σε συνεργασία με τον Ο.Ε.Π.Α του Δήμου Λήμνου και υπό την αιγίδα της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ Ν. Λέσβου, συνδιοργανώνουν το Σάββατο 13 Ιουνίου στις 19:00, στο Δημοτικό Στάδιο Μύρινας, τους «3ους ΠΑΛΛΗΜΝΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ KIDS’ ATHLETICS ΙΟΥΝΙΟΣ 2015».


Οι αγώνες βασίζονται στο πρόγραμμα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Στίβου IAAF με στόχο τη γνωριμία των παιδιών με τα αγωνίσματα του Στίβου μέσα από το ομαδικό παιχνίδι.

Σημειώνεται ότι πριν την έναρξη των αγώνων, στις 17.00  θα διεξαχθεί η δεύτερη φάση του διασυλλογικού πρωταθλήματος ΠΠ Β΄ και ΠΚ Β΄.

Τα αγωνίσματα των Kid’s Athletics χωρίζονται σε τρείς βασικές κατηγορίες:
Αγωνίσματα δρόμου.
Άλματα
Ρίψεις

Συνολικά θα υπάρχουν 12 σταθμοί, 4 ανά αγώνισμα δηλαδή 4 σταθμοί σε αγωνίσματα δρόμου, 4 σε άλματα και 4 σε ρίψεις.

Στους αγώνες μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά 6 έως 12 χρόνων (έτη γέννησης 2009-2003).
Θα δημιουργηθούν ομάδες και σε κάθε ομάδα θα συμμετέχουν παιδιά όλων των ηλικιών.
Σε κάθε ομάδα θα οριστεί υπεύθυνος συντονιστής (αθλητής/τρια της Α.Ε.Λ. και του Α.Ο Ηφαιστία)  ο οποίος θα κατευθύνει, θα βοηθά και θα εμψυχώνει τα παιδιά.

Οι μικροί αθλητές-τριες θα πρέπει να παρουσιαστούν στον χώρο διεξαγωγής των αγώνων με τον κηδεμόνα τους ο οποίος θα προσκομίσει ή συμπληρώσει υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής.
Σε περίπτωση που δεν συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους θα πρέπει να έχουν μαζί τους την υπεύθυνη δήλωση υπογεγραμμένη όπου θα βεβαιώνεται το γνήσιο της υπογραφής από τα ΚΕΠ, Αστυνομική Αρχή, Σχολείο ή όποιο άλλο Δημόσιο φορέα.
Οι κηδεμόνες με την συμπλήρωση της υπεύθυνης δήλωσης θα βεβαιώνουν ότι επιτρέπουν με δική τους ευθύνη τη συμμετοχή του παιδιού τους στον αγώνα, είναι υγιές και μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του αγώνα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των μικρών αθλητών-τριων θα γίνονται δεκτές από τις 18:00 έως και 19:00 πριν την έναρξη του αγώνα στην γραμματεία του αγώνα που θα λειτουργεί στο Δημοτικό Στάδιο Μύρινας .
Η μετακίνηση όλων των συμμετεχόντων γίνεται με  αποκλειστική ευθύνη των κηδεμόνων τους.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής και αναμνηστικό βραχιόλι. Οι απονομές θα γίνουν στο χώρο των αγώνων μετά την ολοκλήρωση των αγωνισμάτων.
Μετά το πέρας του αγώνα και πριν τις απονομές των KIDS’ ATHLETICS θα γίνουν οι απονομές της Α φάσης του διασυλλογικού πρωταθλήματος ΠΠ Β΄ και  ΠΚ Β΄. 

Περισσότερες λεπτομέρειες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: limnos.gov.gr