Συλλαλητήριο ΤΟΥ ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ την ΠΕΜΠΤΗ 11 ΙΟΥΝΗ

ΟΛΟΙ & ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΙΟΥΝΗ ΣΤΙΣ 7:30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΑΠΦΟΥΣ


Το νέο μνημόνιο ή η συμφωνία όπως θέλουν να την ονομάζουν θα φέρει νέα βάρη στις πλάτες του λαού. Θα συνεχιστεί η επίθεση στα Εργασιακά και Ασφαλιστικά όπως ακριβώς έκαναν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Τα ψευδοδιλλήματα, η εξαπάτηση και οι εκβιασμοί είναι πάγια τακτική των κυβερνήσεων του κεφαλαίου. Κανένας να μην παρασυρθεί. Η φτώχεια, η εξαθλίωση και η ανέχεια δεν θα «πάψουν» να υφίστανται όσο στο προσκήνιο θα είναι τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας, του κεφαλαίου και όχι του λαού. Να μην δεχτούμε να ζούμε με τα ψίχουλα που μας δίνουνε. Να ορθώσουμε τοίχο αντίστασης ενάντια στα νέα αντιλαϊκά μέτρα, ενάντια στη νέα φοροεπιδρομή στο λαϊκό εισόδημα.   

Λαϊκή κινητοποίηση για να ματαιώσουμε τη νέα αντιλαϊκή συμφωνία! Σε διαρκή ετοιμότητα για να αντιπαλέψουμε το νέο μνημόνιο!

Κάνουν τις πλάτες επίσης, σε αγαστή συνεργασία με το ΝΑΤΟ,  στους φονιάδες των λαών, αυτών που με τους πολέμους τους, τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις τους σε χώρες για το συμφέρον των επιχειρηματικών ομίλων, των καπιταλιστών, δημιουργούν τα κύματα των μεταναστών και των προσφύγων. Αξιώνουν για νέες ΝΑΤΟϊκες βάσεις στο Αιγαίο, δια στόματος του Υπ. Αμύνης, και υποδεικνύουν και το νησί που θα το κάνουν. Δίνουν εκ νέου διαπιστευτήρια στους Αμερικάνους, στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ. Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ προχωρά με γοργούς ρυθμούς στην περαιτέρω εμπλοκή της χώρας μας στα φιλοπόλεμα σχέδια των ιμπεριαλιστών στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής.

ΚΑΜΙΑ ΝΑΤΟΪΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ
«ΓΗ & ΥΔΩΡ» ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!
           
Η λύση δεν βρίσκεται μέσα στην λυκοσυμμαχία της ΕΕ & του ΝΑΤΟ. Η ΕΕ δεν είναι η ένωση των λαών όπως μας λένε, είναι η ένωση των κεφαλαιοκρατών. Φιλολαϊκή λύση θα έρθει μόνο με την μαχητική διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας για δουλειά με δικαιώματα που θα καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Οι ζωές μας δε σηκώνουν άλλα μέτρα. Οι ανάγκες μας δε μπορούν να περιμένουν! Εδώ και τώρα, κόντρα στην τρομοκρατία και τους εκβιασμούς να διεκδικήσουμε:
Aυξήσεις σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα. Άμεση επαναφορά με νόμο του κατώτερου μισθού στα 751 ευρώ.
Κάλυψη όλων των απωλειών.
Αποκατάσταση των Συλλογικών Συμβάσεων εργασίας.
Κατάργηση των αντεργατικών νόμων.

Ουσιαστική προστασία όλων των ανέργων.