10 χρόνια MONKEY BAR με πολλές εκπλήξεις..Έρχονται θερμές Πέμπτες όλο το καλοκαίρι-Στην Προκυμαία Μυτιλήνης (ΦΩΤΟ)

10 ΧΡΟΝΙΑ πέρασαν από την μέρα που άνοιξε η πόρτα του μαγαζιού μοιράζοντας απίστευτες στιγμές σε όποιον αποφάσισε να μπει σ αυτό το "MONKEY".....απο τον πάντα ποιοτικό του καφέ, την διαφορετική του μουσική έως την τρέλα που μοιράζονται αφεντικά, υπάλληλοι και πελάτες.

Τα 10 χρόνια όμως δεν γινόταν να μην εορταστούν με ένα διαφορετικό τρόπο….

Έτσι το Monkey espresso Bar αυτό το καλοκαίρι θα γιορτάζει όλες τις ημέρες..με πολλά μοναδικά event που θα σας μαγέψουν….

To Monkey espresso Bar στην Προκυμαία Μυτιλήνης γιορτάζει τα 10 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του και σας προσκαλεί να το γιορτάσετε παρέα….!

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015 DJ THODORIS TRIANTAFYLLOU

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015 DJ DINO MFU

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015 DJ JUNIOR PAPPA

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015 Live Το συγκρότημα REC

Πέμπτη 06 Αυγούστου 2015 DJ Nino Santos και Lightem

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015 DJ VALERON

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015 Live Το συγκρότημα Otherview

Και φυσικά κάθε μέρα οι  djs Γιάννης Καδής, Ηλίας Δεμερτζής, Τάσος Παπασαρης, NICK GIASAKIS σας διασκεδάζουν με τις υπέροχες μουσικές επιλογές τους..

10 Χρόνια εμπιστοσύνης..

10 χρόνια φιλίας..

10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΚΕΥ

This Summer We Celebrate Together !Monkey espresso Bar

Από νωρίς το πρωί με πολλές επιλογές για καφέ και πρωινό – με έμφαση στον καφέ espresso, που ετοιμάζεται από τους έμπειρους baristas. Το μεσημέρι με νόστιμα υγιεινά πιάτα και γλυκά από αγνά υλικά εκλεκτής ποιότητας, που ετοιμάζονται από τους ίδιους τους ιδιόκτητες, για να πάρετε δυνάμεις.

Επίσης αποτελεί το κατάλληλο "meeting point" για δουλειά ή διάβασμα (free wi- fi) με συνεργάτες ή φίλους και το βραδάκι για ποτό, κάτω από τους ρυθμούς της μουσικής των έμπειρων djs του μαγαζιού.

Η σπιτική ατμόσφαιρα φιλοξενίας, η προσωπική φροντίδα, η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και οι προσιτές τιμές, καθιστά το Monkey espresso Bar ένα από τα σημεία MUST στην Μυτιλήνη.

Οι μουσικές νότες που ηχούν κάνουν τον καθένα να αισθάνεται οικεία και να απολαμβάνει τον καφέ ή το κοκτέιλ που δημιουργείται από εξειδικευμένα άτομα όλες τις ώρες. Η παρέα του  Monkey espresso Bar λατρεύει τη ζωντάνια και την επικοινωνία και είναι πρόθυμη να συζητήσουν θέματα γεύσης και εμπειρίας γιατί γνωρίζουν καλά τα προϊόντα που προσφέρονται.

Το πλήρως εξοπλισμένο espresso bar, οι μεγάλοι παρεΐστικοι καναπέδες, καθώς επίσης και ένας ανανεωμένος εσωτερικός και εξωτερικός χώρος, σε συνδυασμό με το ευγενικό και καλά εκπαιδευμένο προσωπικό του, θα το κάνουν να ξεχωρίζει.

Μουσικές θεματικές βραδιές και σούπερ parties με guests djs και events με γνωστούς καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό γίνονται συχνά το talk of the town συνδέοντας το όνομά του με την πιο έντονη νυχτερινή διασκέδαση και απογειώνοντας το ενδιαφέρον των απανταχού nightwalkers…

Επικοινωνία:

Τηλέφωνο ΓΙΑ reserve και πληροφορίες: 22510 20960
Διεύθυνση: Κουντουριώτου 57 προκυμαία Μυτιλήνης
Ιστοσελίδα με όλα τα νέα και τα events: www.monkeybar.gr