Σε απολογία Ατρόμητος και Καλλονή από τη Super League για το ύποπτο…μεταξύ τους παιχνίδι

Την Τρίτη το πρωί έγινε γνωστό πως το παιχνίδι ανάμεσα στην Καλλονή και τον Ατρόμητο την τελευταία αγωνιστική είναι ένα ακόμη ματς το οποίο φαίνεται ως "χειραγωγημένο" και υπήρξε σχετική δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Παναγιώτη Καρρά.

Το απόγευμα της Τρίτης ήρθε και η κλήση από την Super League στις δυο ομάδες για απολογία ενώ παράλληλα κλήθηκαν σε απολογία και οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Ατρόμητος για την συμπεριφορά των φιλάθλων τους τις δυο πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη 28/5/15 και ώρα 12:30 τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 1η και 2η Αγωνιστική των Play Offs ΟΠΑΠ.
Αναλυτικά:

1η Αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1,  5 επ., 14 και 15  του Π.Κ. της ΕΠΟ.

2η Αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 και 15  του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 και 15  του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Επίσης, η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία τις παρακάτω ΠΑΕ:

Α) ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής: διότι: «Βάσει των αναφερομένων στην από 25/5/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένη στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 28-5-2015 και ώρα 12:30, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη».


Β) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: διότι: «Βάσει των αναφερομένων στην από 25/5/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένη στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 28-5-2015 και ώρα 12:30, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη»".