Mega LIVE event «Νικηφόρος» @OXY CLUB #Κυριακή 31 Μαΐου (Πέτρα Λέσβου)-Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost

Την τελευταία ημέρα του Μαΐου το OXY CLUB υποδέχεται έναν ξεχωριστό καλεσμένο που μέσα σε λίγα χρόνια έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο τραγούδι και να γίνει γνωστός σε όλη την Ελλάδα!


Σε πολύ όμορφο κλίμα, στο απόλυτα καλοκαιρινό στέκι της Λέσβου έρχεται ο Νικηφόρος για ένα συναρπαστικό live με το δικό του «χρώμα» και χαρακτηριστικό στυλ.

Ο νεαρός καλλιτέχνης ετοιμάζεται για μια βραδιά στην οποία θα ερμηνεύσει μεγάλες επιτυχίες καθώς και τραγούδια αγαπημένων ερμηνευτών!

Την  Κυριακή 31 Μαΐου 2015 ο εντυπωσιακός χώρος του OXY CLUB, θα διαμορφωθεί ειδικά για την συγκεκριμένη βραδιά για να φιλοξενήσει ένα άκρως ερωτικό Live….

To OXY CLUB, μπαίνει σε καλοκαιρινό mode με ένα μεγάλο πάρτι που είναι must-attend για όλους τους λάτρεις του ωραίου, των μοναδικών εμπειριών και της διασκέδασης.

The party never ends at OXY. This Sunday 31 May NIKIFOROS will be with us for another great night!

Ποιος είναι Νικηφόρος (βιογραφικό):

O Νικηφόρος Βυθούλκας έχει γεννηθεί τον Μάιο του 1988. Μοίρασε τα παιδικά του χρόνια ανάμεσα στην Πρέβεζα και τη Ρόδο, τις ιδιαίτερες πατρίδες του πατέρα και της μητέρας του αντιστοίχως. Από μικρός γοητευόταν από τους ήχους και τις νότες. Μεγαλώνοντας έκανε μαθήματα κλασικής κιθάρας και παράλληλα θεωρητικές σπουδές dictee, solfez και αρμονία.

Στα 15 του δημιούργησε το συγκρότημα “Dreamers”, με τους οποίους κέρδισε το 2ο βραβείο στο ατομικό τραγούδι και 3ο στην κατηγορία των συγκροτημάτων σε μουσικό διαγωνισμό στο πλαίσιο των Πανελληνίων μαθητικών αγώνων.

Επόμενος σταθμός του ήταν η Πάτρα, στην οποία έμεινε για πάνω από 3 χρόνια συνδυάζοντας τις σπουδές του στο τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών με τις εμφανίσεις του στα μουσικά δρώμενα της πόλης.

Ο Νικηφόρος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από το talent show «X Factor 2», όπου αναγνωρίστηκε ως ένας ταλαντούχος νέος τραγουδιστής με εκφραστική δύναμη και με ευρεία γκάμα δυνατοτήτων.

Το «Υποσχέσου» ήταν το πρώτο τραγούδι που κυκλοφόρησε ο Νικηφόρος μέσα στο καλοκαίρι του 2010, μια υπέροχη δυναμική μπαλάντα σε μουσική και στίχους του ιδίου, ένα τραγούδι που αγαπήθηκε και ξεχώρισε πολύ.

«Υποσχέσου» ήταν και ο τίτλος του πρώτου ολοκληρωμένου προσωπικού του album που κυκλοφόρησε από τη Heaven με 10 νέα τραγούδια τον Οκτώβριο του 2010, από το οποίο ξεχώρισαν ραδιοφωνικά τα singles «Σε ένα φιλί σου» και «Μια ματιά».
Ενώ ακολούθησαν πολλές ακόμα επιτυχίες και μεγάλες συνεργασίες!




Warm up :

ANTONY PL (Resident DJ of OXY Club)

Είσοδος 10€ με το πρώτο ποτό δωρεάν

ΗΜΕΡΑ: Κυριακη 31 Μαΐου 2015

ΩΡΑ: 22:00…..

Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com


More Info - Κρατήσεις:

OXY CLUB

Στον δρόμο μεταξύ Πέτρας και Μολυβου Λέσβου

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 698-3820948


Official facebook OXY: OXY


Το LesvosPost.com θα είναι χορηγός επικοινωνίας σε όλα τα μεγάλα event του OXY CLUB….. Έρχονται μεγάλες εκπλήξεις….

Σας περιμένουμε και φέτος για ένα αξέχαστο καλοκαίρι!


Ένας χώρος πλήρως διαμορφωμένος , ανακατασκευασμένος , που ξεφεύγει από τα ελληνικά δεδομένα αγγίζει τα επίπεδα ευρωπαϊκών προδιαγραφών και είναι ικανός να ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη.

Το OXY CLUB και η ομάδα του με πρωτότυπα θεαματικά events , υπεροχές παρουσίες, επαγγελματίες χορευτές - χορεύτριες, με τους καλύτερους DJ’s στα decks που θα σας ξεσηκώσουν με ρυθμούς Mainstream , Deep House , Hip hop, ελληνικούς, ξένους, αλλά και με live εμφανίσεις επώνυμων καλλιτεχνών σας υπόσχεται αξέχαστες βραδιές διασκέδασης.
Το άψογο service θα είναι πάντα στην διάθεσή σας, καθώς επίσης και τα άνετα prive.

Το OXY CLUB θα σας προσφέρει την αίσθηση μιας προσιτής πολυτέλειας την οποία όλοι επιθυμούμε και αναζητούμε να απολαύσουμε. Σίγουρα θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στην νυχτερινή διασκέδαση.