«ΒΟΥΛΙΑΞΕ» το CONGAS στον Μολυβο Λέσβου από τον κόσμο για το Opening Daylight party της Πρωτομαγιάς (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Πρωτομαγιά και το καλοκαίρι επίσημα ξεκίνησε για το Congas Beach Bar στο Μολυβο Λέσβου.


Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για να το περιγράψουμε αφού όλοι το έχουμε ζήσει και περιμένουμε κάθε χρόνο εκείνη τη μέρα για να το ζήσουμε ξανά… και ξανά!

Αλκοόλ, χαμόγελα και selfie φωτογραφίες στο beach bar «Congas» που έκανε opening την πρωτομαγιά!

Κάτοικοι της Λέσβου αλλά και πολλοί  τουρίστες διασκέδασαν μέχρι αργά το βράδυ κι έκαναν... πρόβα για την καλοκαιρινή περίοδο.

Οι Λέσβιου αλλά και τουρίστες της περιοχής, ξεχύθηκαν την Παρασκευή στο beach bar CONGAS, εκμεταλλευόμενοι το τετραήμερο και βρίσκοντας την ευκαιρία για να γιορτάσουν τον ερχομό του καλοκαιριού.

Μουσική... καλοκαιρινή, δροσερά κοκτέιλ, ποτά, μπύρες και βουτιές για τους πιο τολμηρούς που αψηφώντας την κρύα θάλασσα έκαναν το μπάνιο τους.

Από νωρίς το μεσημέρι μέχρι και αργά το απόγευμα, πλημμύρα κόσμου ξεχείλισε το CONGAS με το αλκοόλ να ρέει άφθονο -ακόμα και στο πάτωμα, τα μπαρ σχεδόν να λυγίζουν από τους απανταχού επίδοξους χορευτές και χορεύτριες που είχαν σκαρφαλώσει πάνω και το ανεξάντλητο μπουγέλο να ανεβάζει ακόμα περισσότερο την αδρεναλίνη.

Μετά βίας καταφέραμε να αποτυπώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα το σκηνικό ακόμα ενός  πρωτομαγιάτικου daylight party και στο Beach Bar CONGAS που συνεχίζει ακάθεκτα το σερί πρωτιάς στα πρωτομαγιάτικα Daylight Parties στο νησί!

Φυσικά αυτοί που έδωσαν το έναυσμα για το ξεκίνημα της τρελής διασκέδασης ήταν οι djs DJ LIVANOS, DJ MARIO ANDRIOTI, DJ COOL MAN, DJ ELIXIRZ, DJ PANTELITO,Dj Chris child

Το LesvosPost.com έδωσε το παρόν στο 1ο daylight party του congas και κατέγραψε τα παρακάτω πλάνα και φωτογραφίες.. Το μοναδικό ειδησεογραφικό site που μπήκε σε καλοκαιρινούς ρυθμούς και σας μεταφέρει τον παλμό των εκδηλώσεων στην Λέσβο… Έρχονται ακόμα περισσότερα..!!


Ρεπορτάζ-Φώτο Μαριλενα Σαχινι (Ρεπόρτερ-συνεργάτης LesvosPost.com)



More Info - Κρατήσεις:

Congas Beach Bar
Μόλυβος Λέσβου

Τηλ: 22530-72181